Εκτός από το γενέθλιο ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Διεύρυνε το πεδίο δράσης σου

Ασχολήθηκες πολύ με τις σχέσεις και το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα. Αυτό σε βοήθησε να καταλάβεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις είναι εδώ και σου θυμίσουν ότι το σύμπαν επιβραβεύει κάθε προσπάθεια να εξελίσσεσαι. Αξιοποίησε τη δυναμική και πολύ ευνοϊκή θέση για σένα, του Άρη στον Τοξότη και συνδύασε τη δράση σου με πνευματική εξέλιξη. Αντιμετώπισε τη ζωή με ανοιχτό μυαλό και εμπλούτισε την αντίληψή σου με νέες ιδέες και πεποιθήσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 13/12 σε κινητοποιεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Δε σου αρκεί να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αυτό που επιδιώκεις είναι να συνδεθείς μαζί του σε βάθος. Η επικοινωνία ωστόσο  αυτήν την περίοδο παρεμποδίζεται και αυτό γίνεται πιο αντιληπτό 13/12 – 23/12, ιδίως στη δουλειά σου. Ζητήματα από το παρελθόν που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, επανέρχονται στην επιφάνεια και ζητούν άμεσα να ασχοληθείς μαζί τους.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε την εύνοια στις σχέσεις

Ο μήνας που ξεκινά κινείται σε δύο ταχύτητες. Το πρώτο διάστημα είναι πιο εσωτερικό και σε ωθεί να στραφείς προς τον εαυτό σου, να κρατήσεις τις σκέψεις σου για σένα και να κινηθείς πιο υπόγεια. Η πρακτικότητα που φέρνει στην καθημερινότητά σου η Αφροδίτη στην Παρθένο σε εξυπηρετεί να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις χωρίς να σου φαίνονται τόσο κουραστικές. Από τις 8/11 όμως που περνάει απέναντί σου, στο γοητευτικό και ειρηνοποιό Ζυγό, μια όμορφη εποχή για τις σχέσεις και το γάμο σου ξεκινά.

Αξιοποίησέ την και θα περάσεις στιγμές αγάπης και συντροφικότητας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το ίδιο διάστημα περίπου, ο Ερμής περνά 10/11 στο φιλικό για σένα Τοξότη και η σκέψη σου επεκτείνεται πιο πέρα από τα καθημερινά και τετριμμένα. Αναζητάς ταξίδια και γνώση και αρχίζεις να οραματίζεσαι νέες εμπειρίες. Μην ξεχνιέσαι όμως. Οικονομικά και κοινά περιουσιακά στοιχεία, χρέη και κοινές υποχρεώσεις χρειάζονται συνέπεια και όχι παρορμητικές κινήσεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Φρόντισε σχέσεις και συνεργασίες

Μέχρι τις 12/10 που ο Άρης παραμένει απέναντί σου στο Ζυγό πιέζει σχέσεις, γάμο και σημαντικές συνεργασίες. Αν επιδιώξεις να καταλάβεις και την άλλη πλευρά οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες με τους άλλους μπορούν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023 εφιστούν την προσοχή σου στην σωστή επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Ιδίως μέχρι τις 22/10 όπου τόσο ο Ερμής απέναντί σου ενεργοποιεί σχέσεις και συνεργασίες, όσο και η ηλιακή έκλειψη στις 14/10 που γίνεται επίσης στο Ζυγό.

Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται και μέχρι το τέλος του μήνα η περίοδος ενδείκνυται για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και ευεξίας. Ωστόσο, οικονομικά ζητήματα αλλά και κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια, διατροφές κ.α  σου δημιουργούν αναστάτωση και ανασφάλεια στις 28/10 λόγω της σεληνιακής έκλειψης. Χρειάζεται ψυχραιμία, καθαρή σκέψη, αλλά πιο πολύ από όλα χρειάζεται να απεγκλωβιστείς από την ιδέα ότι όσο περισσότερο έλεγχο έχεις μιας κατάστασης τόσο πιο ασφαλής θα νιώθεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προστάτεψε τις σημαντικές σχέσεις

Η περίοδος αυτή σε βρίσκει με διάθεση να ασχοληθείς τόσο με καθημερινές υποχρεώσεις όσο και με επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από τις 16/9 κι έπειτα εκμεταλλεύσου την ορθή πορεία του Ερμή για να προωθήσεις τα ζητήματα αυτά κυρίως μέσω της σωστής επικοινωνίας. Η σκέψη σου είναι καθαρή και οι ιδέες σου πρακτικές και πραγματοποιήσιμες. Μια γεύση καλοκαιριού, διασκέδασης και διακοπών συνεχίζει να υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να περάσεις ακόμη καλύτερα κι από τις διακοπές που προηγήθηκαν. Ένα κλίμα έντασης και συγκρούσεων ωστόσο αναπτύσσεται στις προσωπικές σου σχέσεις, στο γάμο αλλά και σε κάποιες συνεργασίες. Είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση να γίνονται κάποιοι συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές. Μην αφήσεις το εγώ σου και την ανάγκη σου να έχεις δίκιο και να βγαίνεις μπροστά, να σε εμποδίσουν από το να προστατέψεις τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κλείσε καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο μέχρι τις τελευταίες μέρες του μήνα, όπου κι αν βρίσκεσαι, υπάρχουν υποχρεώσεις της καθημερινότητας που χρειάζονται την παρέμβασή σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2023 είναι εδώ για να σου θυμίσουν πως με το άγχος και τον εκνευρισμό δεν θα κερδίσεις τίποτα. Αντιθέτως, θα δυσκολέψεις τη ζωή σου. Αξιοποίησε τις μέρες γύρω στις 10/8 και 16/8 για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ηρεμήσεις.

Η Αφροδίτη για έναν ακόμη μήνα, είναι το συμπαντικό δώρο του φετινού καλοκαιριού για σένα. Παρότι ανάδρομη, συνεχίζει να φέρνει στιγμές διασκέδασης, χαράς, έρωτα αλλά και δημιουργίας. Προσοχή θέλει στις 9/8. Καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση ιδίως σε ότι αφορά κάποια ερωτική γνωριμία ή σχέση που έκανες πρόσφατα. Η αναγνώριση της δουλειάς σου ή μια επαγγελματική επιτυχία δεν αποκλείεται στις 25/8. Συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να ξέρεις πως αυτό δεν περνά απαρατήρητο

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ερωτική διάθεση ανεβασμένη και άτομα από το παρελθόν

Η ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά και να περάσεις καλά επικρατεί, τουλάχιστον μέχρι τις 10/7, οποιασδήποτε άλλης τάσης. Αυτή την περίοδο ο ερωτισμός σου είναι έντονος και έλκει τους γύρω σου. Πολλές κατακτήσεις, ευκαιρίες για γνωριμίες και διασκέδαση. Η Πανσέληνος στις 3/7 ανακινεί επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μεγεθύνοντας τα. Από τις 10/7 κι έπειτα, θα αρχίσουν να σε απασχολούν κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες, αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν μπορούν να αναβληθούν.

Επειδή ο διακόπτης της διάθεσής σου δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, λίγο παραπάνω στρες και μια ευαισθησία σε ψυχοσωματικά ζητήματα μπορεί να εμφανιστεί. Η επικοινωνία με τους άλλους ευνοείται περισσότερο το δεύτερο μισό του μήνα με τον Ερμή στο φιλικό για σένα Λέοντα. Στις 23/7 ξεκινά η ανάδρομή πορεία της Αφροδίτης ανοίγοντας ένα δίαυλο με το ερωτικό σου παρελθόν. Μην απορρήσεις αν σε θυμηθούν άτομα που νόμιζες ότι δε σε σκέφτονται πια.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε τις ευνοϊκές επιρροές

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο Λέοντα συνεχίζει για όλο το μήνα να σε εφοδιάζει με την απαραίτητη ενέργεια και θάρρος για να δρομολογήσεις τα θέματά σου. Από τις 5/6 κι έπειτα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την τάση αυτή και φέρνει ερωτισμό, φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για τη σχέση σου με τα παιδιά αλλά και κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα. Νιώθεις και είσαι ελκυστική και σέξι.

Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενδείκνυται για συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σου ενώ δεν αποκλείεται μια παράμετρος που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα να φέρει κέρδη και καινούργια εισοδήματα. Επένδυσε στις δημόσιες σχέσεις και στις επαφές γιατί η επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι τονισμένες αυτήν την περίοδο. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα φέρνει στην επιφάνεια, κι ίσως μεγεθύνει, κάποια ζητήματα σχετικά με σπουδές, μετακινήσεις, επαφές και σε καλεί να τα προσέξεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αντιμετώπισε τις εσωτερικές σου ανασφάλειες

Με τον Άρη να συνεχίζει να φέρνει συγκρούσεις στο χώρο της οικογένειας η εσωτερική σου ένταση είναι μεγάλη. Κυρίως γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου και τη στρέφεις προς τα μέσα. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Mαΐου 2023 όμως είναι εδώ για να σου τονίσουν να κάνεις υπομονή μέχρι τις 20/5. Από εκεί και έπειτα η διαφορά στην καθημερινότητά σου θα είναι αισθητή. Η Έκλειψη στις 5/5 σου δημιουργεί οικονομικές ανασφάλειες.

Να ξέρεις όμως ότι τα χρήματα είναι μόνο η αφορμή. Στην ουσία αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια είναι δικές σου προσωπικές εσωτερικές ανασφάλειες που σε καλούν να τις κοιτάξεις κατάματα. Από τις 15/5 είναι καλύτερη περίοδος για να αναρωτηθείς πως μπορείς να δομήσεις τη ζωή σου ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Και στην πορεία θα αντιληφθείς με μεγάλη ικανοποίηση ότι οι επιλογές που έχεις κάνει έχουν βγει σε καλό.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

  

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ανακάλυψε τις ευκαιρίες που κρύβονται για σένα

Ο Απρίλιος είναι τελευταίος μήνας που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, άρα είναι και ο μήνας που θα πρέπει να αξιοποιήσεις ευκαιρίες. Η εύνοια ωστόσο δεν είναι πάντα εμφανής. Κάτι που συνέβη το διάστημα της διέλευσης αυτής φαινομενικά ασήμαντο ή και δυσάρεστο μπορεί να παίξει στην πορεία καθοριστικό ρόλο στη θετική εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του Κριού, η έκλειψη στις 20/4 χτυπάει το καμπανάκι των προσωπικών επιδιώξεων και σε καλεί να βρεις το θάρρος να κάνεις την υπέρβαση που απαιτείται για να τις διεκδικήσεις.

Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά σου, τις οποίες από τις 21/4 μπορεί να αναθεωρήσεις. Μη βιάζεσαι, αλλά δείξε εγκράτεια και συνέπεια. Το οικογενειακό κλίμα διαταράσσεται από συγκρούσεις και εντάσεις και σε αρκετό βαθμό ευθύνεται και η δική σου συμπεριφορά. Παρατήρησε πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω σου τη στιγμή που θα αποφασίσεις να αλλάξεις εσύ τη συμπεριφορά σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε ευκαιρίες και θα έχεις απολαβές

Όταν ο μήνας ξεκινά με τους δύο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δία, στο ζώδιό σου σε στενή σύνοδο δεν μπορεί παρά να ανοίγεται μπροστά σου ένας δρόμος τύχης και ευκαιριών. Κράτησε για την ώρα τα σχέδια σου μυστικά και από τις 19/3 με Ερμή στον Κριό και επίσης τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 21/3, βάλε τα σε εφαρμογή. Oι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σου επισημαίνουν ότι οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι έντονες σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Αξιοποίησε τα δεδομένα και κάνε τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις ώστε να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο όφελος για σένα. Η νέα θέση του Κρόνου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, αγγίζει για εσένα πιο ευαίσθητες και εσωτερικές πτυχές της προσωπικότητάς σου με στόχο να σε φέρει αντιμέτωπη με απωθημένες σκέψεις και φοβίες. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου κάνοντας ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μυστικές συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να έρχονται στη ζωή σου και χρειάζεται να είσαι ανοιχτή και πρόθυμη να τις αναγνωρίσεις. Ακόμη περισσότερο, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη ως προς τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Οι επαγγελματικές συζητήσεις συνεχίζονται και γενικότερα δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η συλλογική προσπάθεια δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Μυστικές συναντήσεις ευνοούνται μέχρι τις 20/2. Μια ερωτική γνωριμία αναπτύσσεται στα κρυφά και σε τροφοδοτεί συναισθηματικά. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά! Στις 5/2 δημιουργούνται εντάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο σε προβληματίζουν. Δείξε ανοχή, ιδίως γύρω στις 22/1 και μην πιάνεσαι από κουβέντες που μπορεί να ειπώθηκαν σε στιγμές αδυναμίας. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τη γοητεία σου και τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επαγγελματικές ανησυχίες και ασυνεννοησίες σε αποδιοργανώνουν

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με διάθεση να κάνεις ανοίγματα και να κυνηγήσεις ευκαιρίες. Νιώθεις ότι έχει έρθει η εποχή να περάσεις σε επόμενο επίπεδο και είσαι έτοιμη να το κάνεις. Αυτή την περίοδο η αίσθηση αυτή επικεντρώνεται κυρίως στα επαγγελματικά σου. Και ναι, οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 σε σιγοντάρουν σε αυτό. Ωστόσο σου εφιστούν την προσοχή, ιδίως σε σχέση με συνεννοήσεις, διαπραγματεύσεις και ιδέες τουλάχιστον μέχρι τις 19/1. Η Πανσέληνος στις 7/1 ενεργοποιεί το δίπολο καριέρα – οικογένεια και αναδύονται συναισθήματα και προβληματισμοί. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από το πουθενά στις 9/1 και στις 30/1. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή αποτελούν πηγή χαράς και βοηθούν στην αποφόρτιση. Φιλίες που είχαν περάσει μια φάση απομάκρυνσης και ψυχρότητας μπορεί τώρα σιγά σιγά να αναθερμανθούν. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr