2023

Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2023

Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις, προσωπικές και συλλογικές, ξεκινούν όταν η εσωτερική πίεση υπερβαίνει κάθε προσπάθεια συνειδητής καταστολής της. Όταν νιώσεις μέσα σου ότι η ανοχή σου έχει ξεπεράσει την αξιοπρέπειά σου, η υπομονή έχει υποσκιάσει τις προσωπικές σου επιθυμίες και η επιείκεια σου εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ό,τι σε καταπιέζει. Τοξικές σχέσεις, άνθρωποι, καταστάσεις, αλλά και ιδέες, νοοτροπίες, λανθασμένες πεποιθήσεις που σε κρατούν δέσμια ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν. Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 μεταφέρουν αυτό ακριβώς αυτό το μήνυμα για τη χρονιά που έρχεται: Εκεί που χρειάζεται η αλλαγή, εκεί θα γίνει η επανάσταση.

Οι επαναστάσεις έχουν τίμημα όμως προάγουν την εξέλιξη.

Η δοκιμαστική τρίμηνη είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν στον Αιγόκερω, θα μας δώσει μια πρώτη εικόνα για την πορεία που θα ακολουθήσει η ανθρωπότητα τα επόμενα 20 περίπου χρόνια! Νέες τεχνολογίες, υπερδιάδοση πληροφορίας, μεγαλύτερη ένταξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, μείωση διαχωρισμού μεταξύ των ανθρώπων, είναι σενάρια που θα συναντήσουμε σε άνοδο τα επόμενα χρόνια και εκφράζουν τις ποιότητες του Υδροχόου. Όμως ο Πλούτωνας δεν διεκδικεί αυτό που επιθυμεί εκλεπτυσμένα και διακριτικά. Ο Πλούτωνας αποδομεί και γκρεμίζει, πληρώνεται με ακριβό τίμημα και επιδιώκει την ολική μεταμόρφωση για να χτίσει και να δημιουργήσει εκ νέου. Η αμέσως προηγούμενη περίοδος που ο πλανήτης αυτός βρισκόταν στον επαναστάτη Υδροχόο ήταν 1778–1798 και ήταν καθοριστική (γαλλική επανάσταση, βιομηχανική επανάσταση, τεχνολογική πρόοδος, αμερικάνικο σύνταγμα κ.α.).

Επέκταση αργά και σταθερά, έλεγχος στο συναίσθημα.

Για τη χρονιά που έρχεται, η νέα θέση του Δία στον Ταύρο το Μάιο, παίζει σταθεροποιητικό ρόλο και ωθεί σε επέκταση με προσγειωμένη διάθεση, πρακτικότητα και ρεαλισμό. Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες αποτρέπει τις ψευδαισθήσεις και τις ουτοπίες, περιορίζει το συναίσθημα και δίνει χώρο στη μεθοδική ευελιξία όταν οι καταστάσεις γίνονται περιοριστικές. Η πνευματικότητα και η σημασία της επανεξετάζεται και μπαίνει σε νέες βάσεις.

Η νέα σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας ξεκινά το 2023 και δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα, παρά με τη φράση του Γάλλου στρατηγού Ferdinand Foch: “Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η φλεγόμενη ανθρώπινη ψυχή”.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε την εύνοια σε προσωπική εξέλιξη και οικονομικά

Η καινούργια χρονιά ξεκινά γενναιόδωρα για σένα με το Δία να προχωρά στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σου και οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 σε παροτρύνουν να τον υποδεχτείς. Το σύμπαν στέλνει ευκαιρίες σε διάφορους τομείς κι εσύ χρειάζεται να επιλέξεις ποιες είναι κατάλληλες για σένα. Μην παρασυρθείς από υπεραισιοδοξία και θα ανταμειφθείς. Από το Μάιο η εύνοια μετατοπίζεται στον τομέα των οικονομικών σου. Υπό κατάλληλες συνθήκες μπορεί να δεις αύξηση στα εισοδήματά σου παρά τη γενικότερη δύσκολη εποχή. Το Μάρτιο ο Κρόνος, από τη νέα του θέση στους Ιχθύες, σε φέρνει αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου. Δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα από αυτά που δε σου αρέσουν σε σένα και τώρα ήρθε σιγά σιγά η εποχή να τα κοιτάξεις κατάματα και να απελευθερωθείς. Συγχώρεσε αυτούς που σε πλήγωσαν, παραμέρισε τον εγωισμό και θα έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr
Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022

«Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς!» όπως λέει και η σοφή κινέζικη ευχή. Τα τελευταία δύο χρόνια η ανθρωπότητα έχει δοκιμαστεί όσο λίγες φορές στην ιστορία της. Μέσα σε αυτή τη συλλογική δοκιμασία καθένας ζει την προσωπική του ιστορία. Εξελίσσεται, μαθαίνει, δοκιμάζεται, πέφτει και ξανασηκώνεται. Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σου δώσει αφορμές να πέσεις αλλά και ευκαιρίες να σηκωθείς. Συναντήσεις πλανητών, εκλείψεις και ανάδρομες πορείες θα σε πιέσουν και θα προβληματιστείς. Όμως στο τέλος θα σταθείς στα πόδια σου ξανά, πιο δυνατή και με μεγαλύτερη πίστη. Πίστη τόσο στον εαυτό και τις δυνάμεις σου, όσο και στο πλάνο που έχει προσχεδιάσει η ψυχή σου για σένα. Στις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022 η σοφία της Ανατολής σε παροτρύνει: ‘Επτά φορές να  πέφτεις, να σηκώνεσαι οκτώ’. Το μυστικό είναι να ενεργείς με καλή πρόθεση. Απέβαλλε τις τοξικές σκέψεις. Οραματίσου πως πραγματικά θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και νιώσε το βίωμα αυτό σα να έχει ήδη συμβεί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μετά την ενδοσκόπηση, ευκαιρίες ανάπτυξης

Αρχικά, η φετινή χρονιά σου δίνει το εισιτήριο για μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου. Ο Δίας από τη νέα του θέση στους Ιχθύες σε φέρνει σε επαφή με την πνευματικότητα σου. Σε κάνει πιο διαισθητική και ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη και εσωτερικότητα. Παλεύεις τους κρυφούς σου δαίμονες και βγαίνεις νικήτρια! Έχοντας βρει τον εαυτό σου, από την νέα του θέση το Μάιο στο ζώδιό σου, ο ευεργέτης αυτός πλανήτης, παρέχει τα εργαλεία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Προσπάθησε όμως να είσαι συγκροτημένη, να μην υπερβάλλεις και να διαχειρίζεσαι την αισιοδοξία σου με μέτρο! Οι εκλείψεις της χρονιάς, άνοιξη και φθινόπωρο, αφορούν τα οικονομικά σου. Πρόσεχε σε συναλλαγές, οικονομικά ανοίγματα αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Το 2022 είναι μια χρονιά με πολλές δραστηριότητες, μετακινήσεις και επικοινωνίες, ιδίως από το καλοκαίρι και μετά.

Μην ξεχνάς: Είσαι από τους ευνοημένους για τη χρονιά που έρχεται! Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επούλωση πληγών και τύχη σε περιμένουν. Αξιοποίησε τα δώρα του σύμπαντος, δείξε εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και χάραξε δυναμικά την πορεία σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr