2024

Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2024

Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη θέλησή σου

Η σοφία του σύμπαντος είναι αδιαπραγμάτευτη. Όσο κι αν κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί συμβαίνουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου, πάντα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού ότι η ύπαρξή σου συνοδεύεται από ένα κοσμικό σχέδιο που στοχεύει στην εξέλιξή σου. Η δύναμή σου να ανταπεξέρχεσαι ενισχύεται από την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο σχέδιο αυτό. Πρώτα χτίσε αυτό που αναζητάς στη φαντασία σου και μετά οργάνωσε τη δράση σου για την πραγματοποίησή του. Μη χάνεις την πίστη σου στις δύσκολες στιγμές, γιατί είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Το μήνυμα που μεταφέρουν για τη νέα χρονιά Οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 είναι ότι οι ιδέες σου θα γίνουν πράξεις εφόσον πιστέψεις σε αυτές!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί & Υδροχόοι στην πρώτη γραμμή των αλλαγών

Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Υδροχόο, με ένα σύντομο πισωγύρισμα στον Αιγόκερω το φθινόπωρο του 2024, είναι η επιρροή που δίνει το στίγμα της επόμενης 20ετίας για την ανθρωπότητα. Εξελιγμένη τεχνολογία, κοινωνική ευαισθητοποίηση, επαναστατικές διαθέσεις και ανάγκη διαφοροποίησης με οποιοδήποτε τίμημα, είναι κάποια μόνο από τα αιτήματα της πλανητικής αυτής θέσης. Η αλλαγή όμως δεν έρχεται αναίμακτα και κάθε επανάσταση έχει συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών θα είναι οι μεγαλύτεροι αποδέκτες της επίδρασης του Πλούτωνα παρατηρώντας τόσο τον εαυτό τους όσο και τις συνθήκες της ζωής τους να αλλάζουν.

Έμφαση στην επικοινωνία και αισιόδοξες σκέψεις

Το δεύτερο μισό της χρονιάς ο Δίας περνάει στους Διδύμους μετά από δώδεκα χρόνια. Δίνει έμφαση και αξία στην επικοινωνία, τις ιδέες και τη διανόηση γενικότερα. Μέσα από το αέρινο περιβάλλον των Διδύμων, ο πλανήτης προάγει τις νοητικές διεργασίες και κατευθύνει τη σκέψη. Ιδίως στη συνάντησή του με τον Πλούτωνα αρχές καλοκαιριού. Ωστόσο, στην πορεία συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύες, και οι αισιόδοξες επιδιώξεις παρεμποδίζονται προσωρινά.

Το μήνυμα που κρύβουν οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 συνοψίζεται στην αντίληψη πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη θέλησή σου να αλλάξεις τον εαυτό σου αλλάζοντας πρώτα τον τρόπο σκέψης σου. Ο νους σου υπάρχει για να σε εξυπηρετεί και όχι για να σε δυσκολεύει.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19-4) Επένδυσε στην επικοινωνία και τις κατάλληλες επαφές

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς η εύνοια στα οικονομικά σου συνεχίζεται, σε έναν τομέα που έχει υποστεί αρκετές μεταβολές τα τελευταία χρόνια. Με τον πληθωρικό και ευεργέτη Δία να προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης πρέπει να έχεις στο νου σου να μην το παρακάνεις με τα έξοδα και τις αγορές. Τον Απρίλιο δεν αποκλείεται μια αναπάντεχη οικονομική συγκυρία να φέρει νέες πηγές εσόδων. Από εκεί και έπειτα επένδυσε στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις κάνοντας τις κατάλληλες επαφές. Θα βρίσκεσαι σε μεγαλύτερη κινητικότητα από ό,τι συνήθως και δεν αποκλείεται να κάνεις και περισσότερα ταξίδια. Τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σε αφορούν άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μεν ευκαιρίες εξέλιξης οι οποίες μπορεί να συνοδεύονται από προκλήσεις. Σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024, είναι σημαντικό αυτή τη χρονιά να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με σκέψεις και εμπειρίες που έχεις απωθήσει. Υποσυνείδητα σε επιβαρύνουν και παρεμποδίζουν την εσωτερική σου ηρεμία.

Tip for beauty & lifestyle 2024: Προτίμησε άνετα ρούχα με all day χαρακτήρα που ταιριάζουν στο γεμάτο πρόγραμμά σου. Φέτος αναζητάς luxury brands σε ρούχα και τσάντες, όμως πρόσεξε τις υπερβολές. Δοκίμασε το συνδυασμό double denim και συμπλήρωσέ το με μεγάλους κρίκους για μια πινελιά θηλυκότητας.

 

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr