Εκτός από το γενέθλιο ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ανακτάς δυνάμεις και προχωράς μπροστά

Η Σεληνιακή Έκλειψη  – Πανσέληνος στα μέσα του μήνα επηρεάζει και εσένα στα πλαίσια της γενικότερης επιρροής της σε συλλογικό επίπεδο. Σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη ανασφάλεια ιδίως σε θέματα οικονομικά. Ωστόσο, η μετακίνηση του επεκτατικού και τυχερού Δία στο ζώδιο σου μετά από 12 ολόκληρα χρόνια δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επέκταση και άνοδο και σου υπενθυμίζει να εστιάζεις στα θετικά της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που οφείλεις να αναδείξεις τον εαυτό σου. Νιώθεις και είσαι γοητευτική και μαγνητίζεις τους άλλους.

Προς το τέλος του μήνα τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι γεμάτα. Αξιοποίησε τα δημιουργικά και όχι με εντάσεις και συγκρούσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει μια κάποια ασυνεννοησία και αναβολές σε μετακινήσεις και επικοινωνίες. Οι καταστάσεις απαιτούν υπομονή και όχι συναισθηματικές εξάρσεις. Μην βιάζεσαι και μην απογοητεύεσαι!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Η επαφή με το βαθύτερο σου εαυτό αποδίδει καρπούς

Παρότι είσαι άνθρωπος της δράσης και της πρωτοβουλίας τον τελευταίο καιρό το σύμπαν σου έχει ανοίξει ένα δρόμο εσωτερικότητας και περισυλλογής. Αν δεν έχεις ήδη νιώσει τα οφέλη αυτής της διαδικασίας είναι σίγουρο πως θα τα νιώσεις τώρα. Θα καταλάβεις ότι η δύναμη και η επίτευξη των στόχων σου ενισχύονται ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζονται με τη διαίσθησή και την επαφή με τα συναισθήματά σου. Νιώθεις πρωτόγνωρα δυνατή και αυτό δεν πηγάζει μόνο από τις πράξεις σου, αλλά από μια εσωτερική φλόγα κατανόησης και ισχύος. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι πιο τονισμένες το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή θέλει ωστόσο γύρω στις 10/4 γιατί μπορεί να πεις σκληρές κουβέντες και να μετανιώσεις. Μια μυστική αισθηματική σχέση μπορεί να σε παρασύρει και να αποπροσανατολιστείς ευχάριστα! Προσοχή σε οικονομικά ξεκινήματα. Η έκλειψη δίνει  μεν ευκαιρίες, αλλά απαιτεί και οργανωμένες κινήσεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Επωφελήσου από φίλους και συλλογική εργασία

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτιμάς να ενεργείς στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Όμως αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από το φιλικό σου κύκλο. Κάθε μορφής συλλογική δραστηριότητα σε ενεργοποιεί και συνειδητοποιείς ότι και η ομαδική εργασία μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα. Αν νιώσεις ότι έχεις ερωτικά συναισθήματα προς ένα φιλικό σου άτομο, μην τρομάξεις! Πολλές ουσιαστικές σχέσεις έχουν ξεκινήσει από δυνατές φιλίες. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου είναι εδώ για να σου τονίσουν ότι η ηγετική σου φύση λειτουργεί καλύτερα όταν έχεις σύνδεση με τους ανθρώπους που καλείσαι να οργανώσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας σου, σωματικής και ψυχικής. Σου υπενθυμίζει τα ανθρώπινα όρια σου. Χτυπάει το καμπανάκι της υπερκόπωσης και σου τονίζει ότι πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Όλα για την καριέρα!

Η περίοδος άνθησης για την καριέρα σου έχει ήδη ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα. Η εύνοια συνεχίζεται, ωστόσο προστίθεται περισσότερη κούραση και υποχρεώσεις. Νιώθεις φιλόδοξη και θέτεις επαγγελματικούς στόχους. Γύρω στις 9 του μήνα μπορείς να περιμένεις μια καλή εξέλιξη για την οποία έχεις δουλέψει αρκετά! Παράλληλα διανύεις μια περίοδο που είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου. Γίνεσαι πιο συμπονετική, νιώθεις καλοσύνη και την ανάγκη να βοηθήσεις τους άλλους. Κάθε πρακτική που σε βοηθάει να συγκεντρώνεσαι και να ανασυγκροτείσαι ευνοείται. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η περισυλλογή είναι τα νέα σου ‘όπλα’ σε αυτή τη φάση ζωής. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά συνεχίζει να σε κρατά σε εγρήγορση! Μπορεί ο χώρος της εργασίας να κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα, αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα ένα φλερτ να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα σχέση!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Φέρε τις καταστάσεις στα μέτρα σου

Με την έναρξη της νέας χρονιάς νιώθεις την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα. Θέλεις να θέσεις στόχους και ξέρεις ότι έχεις τις ικανότητες για να τους πετύχεις. Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος σου στρέφεται στην καριέρα και στην επαγγελματική σου πορεία γενικότερα. Νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα στην αρχή του μήνα σε παροτρύνουν να συνεχίσεις δυναμικά. Μπορεί ακόμη να μην έχει εκδηλωθεί πλήρως, αλλά στην δουλειά σου υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα θα φανεί αν αξίζει να ενδώσεις. Παρεξηγήσεις με φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτήν την περίοδο. Ανέλαβε το δικό σου μερίδιο ευθύνης και μην ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι αντιμέτωπη με τα δικά σου λάθη. Είναι όμως λυτρωτικό! Η Πανσέληνος στις 18/1 στοχεύει στο δίπολο καριέρα – οικογένεια. Νιώθεις το βάρος των υποχρεώσεων και αναστατώνεσαι.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr