Εκτός από το γενέθλιο ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ανακάλυψε τις ευκαιρίες που κρύβονται για σένα

Ο Απρίλιος είναι τελευταίος μήνας που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, άρα είναι και ο μήνας που θα πρέπει να αξιοποιήσεις ευκαιρίες. Η εύνοια ωστόσο δεν είναι πάντα εμφανής. Κάτι που συνέβη το διάστημα της διέλευσης αυτής φαινομενικά ασήμαντο ή και δυσάρεστο μπορεί να παίξει στην πορεία καθοριστικό ρόλο στη θετική εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του Κριού, η έκλειψη στις 20/4 χτυπάει το καμπανάκι των προσωπικών επιδιώξεων και σε καλεί να βρεις το θάρρος να κάνεις την υπέρβαση που απαιτείται για να τις διεκδικήσεις.

Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά σου, τις οποίες από τις 21/4 μπορεί να αναθεωρήσεις. Μη βιάζεσαι, αλλά δείξε εγκράτεια και συνέπεια. Το οικογενειακό κλίμα διαταράσσεται από συγκρούσεις και εντάσεις και σε αρκετό βαθμό ευθύνεται και η δική σου συμπεριφορά. Παρατήρησε πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω σου τη στιγμή που θα αποφασίσεις να αλλάξεις εσύ τη συμπεριφορά σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε ευκαιρίες και θα έχεις απολαβές

Όταν ο μήνας ξεκινά με τους δύο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δία, στο ζώδιό σου σε στενή σύνοδο δεν μπορεί παρά να ανοίγεται μπροστά σου ένας δρόμος τύχης και ευκαιριών. Κράτησε για την ώρα τα σχέδια σου μυστικά και από τις 19/3 με Ερμή στον Κριό και επίσης τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 21/3, βάλε τα σε εφαρμογή. Oι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σου επισημαίνουν ότι οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι έντονες σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Αξιοποίησε τα δεδομένα και κάνε τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις ώστε να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο όφελος για σένα. Η νέα θέση του Κρόνου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, αγγίζει για εσένα πιο ευαίσθητες και εσωτερικές πτυχές της προσωπικότητάς σου με στόχο να σε φέρει αντιμέτωπη με απωθημένες σκέψεις και φοβίες. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου κάνοντας ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μυστικές συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να έρχονται στη ζωή σου και χρειάζεται να είσαι ανοιχτή και πρόθυμη να τις αναγνωρίσεις. Ακόμη περισσότερο, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη ως προς τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Οι επαγγελματικές συζητήσεις συνεχίζονται και γενικότερα δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η συλλογική προσπάθεια δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Μυστικές συναντήσεις ευνοούνται μέχρι τις 20/2. Μια ερωτική γνωριμία αναπτύσσεται στα κρυφά και σε τροφοδοτεί συναισθηματικά. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά! Στις 5/2 δημιουργούνται εντάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο σε προβληματίζουν. Δείξε ανοχή, ιδίως γύρω στις 22/1 και μην πιάνεσαι από κουβέντες που μπορεί να ειπώθηκαν σε στιγμές αδυναμίας. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τη γοητεία σου και τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επαγγελματικές ανησυχίες και ασυνεννοησίες σε αποδιοργανώνουν

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με διάθεση να κάνεις ανοίγματα και να κυνηγήσεις ευκαιρίες. Νιώθεις ότι έχει έρθει η εποχή να περάσεις σε επόμενο επίπεδο και είσαι έτοιμη να το κάνεις. Αυτή την περίοδο η αίσθηση αυτή επικεντρώνεται κυρίως στα επαγγελματικά σου. Και ναι, οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 σε σιγοντάρουν σε αυτό. Ωστόσο σου εφιστούν την προσοχή, ιδίως σε σχέση με συνεννοήσεις, διαπραγματεύσεις και ιδέες τουλάχιστον μέχρι τις 19/1. Η Πανσέληνος στις 7/1 ενεργοποιεί το δίπολο καριέρα – οικογένεια και αναδύονται συναισθήματα και προβληματισμοί. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από το πουθενά στις 9/1 και στις 30/1. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή αποτελούν πηγή χαράς και βοηθούν στην αποφόρτιση. Φιλίες που είχαν περάσει μια φάση απομάκρυνσης και ψυχρότητας μπορεί τώρα σιγά σιγά να αναθερμανθούν. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute magazine.gr