Μηνιαίες Προβλέψεις ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο

Το μήνυμα που σου στέλνει το σύμπαν είναι ξεκάθαρο:  Μάθε να επικοινωνείς σωστά με τους άλλους! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσπαθήσεις να δεις και τη δική τους πλευρά. Σύντροφοι και συνεργάτες σου δίνουν τις καλύτερες αφορμές για να εξασκηθείς σε αυτό. Προστριβές, συγκρούσεις και διαφωνίες δε λείπουν. Όσο κι αν θεωρείς ότι ο εαυτός σου και οι επιθυμίες σου είναι προτεραιότητα, ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι και οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι εξίσου σημαντικές. Η Πανσέληνος στις 20/10 σε αυτόν ακριβώς τον τομέα σου χτυπάει το καμπανάκι για να κινητοποιηθείς. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 19/10 θα δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για αναθεώρηση και ενδοσκόπηση.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr:

https://www.beautemagazine.gr/well-being/astrology/astrologikes-provlepseis-oktovrioy-d/ 

 

 

 

 

Μηνιαίες Προβλέψεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες

Αυτό το μήνα το σύμπαν σε καλεί να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου με τους άλλους, σύντροφο, σημαντικά πρόσωπα και συνεργάτες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η φυσική σου τάση να μπαίνεις στη θέση του άλλου. Ούτε να θέτεις ως προτεραιότητα τις ανάγκες των γύρω σου. Όμως αυτήν την περίοδο, η ανάγκη σου να σχετιστείς σε κατευθύνει στην ικανοποίηση κοινών στόχων και κοινών αναζητήσεων. Επαγγελματικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν αλλά συνυπάρχουν με καλή επικοινωνία και σωστές διαπραγματεύσεις. Αν τα γενέθλια σου είναι στα μέσα Απριλίου, βιώνεις μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή και νιώθεις ότι περνάς σε νέα φάση ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχε εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής

Η αλήθεια είναι πως τη χρονιά αυτή έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις αρκετά δύσκολες καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Το γεγονός αυτό όμως δεν πρέπει να σε  απομακρύνει από τη βεβαιότητα ότι η ζωή θα φέρει τις απαντήσεις που ζητάς. Το σύμπαν αδιαμφισβήτητα έχει μια σοφία που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει με τη λογική. Τον Σεπτέμβρη οι εργασιακές συνθήκες σού δημιουργούν άγχος και οι αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις σε κουράζουν. Ωστόσο κάποια νέα γνωριμία που έγινε πρόσφατα κρατάει ακόμη το ενδιαφέρον σου ζωντανό! Νιώθεις όλο και πιο έντονη την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4, 5, 6 Μαΐου. Κάνε μεν τον προγραμματισμό σου, αλλά περίμενε τη σωστή στιγμή για να δράσεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr:

 

Μηνιαίες Προβλέψεις  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

(Για μεγαλύτερη κατανόηση, εκτός από το ζώδιό σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη από την αρχή του μήνα αλλά και του Ερμή από τις 11/8 στην Παρθένο και στον οίκο της εργασίας σου, δείχνουν ότι παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνυπάρχουν για σένα μαζί με κάθε προσπάθεια χαλάρωσης. Ωστόσο βρίσκεις τρόπους να διασκεδάσεις και επιδιώκεις νέες γνωριμίες και φλερτ. Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο, στον 11ο οίκο, σου θυμίζουν την αξία της συλλογικότητας και της ομαδικής εργασίας και σε κινητοποιούν να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Οι γεννημένοι στα μέσα του γ’ δεκαημέρου νιώθουν μεταμορφωτική και έντονη την επίδραση του Πλούτωνα επάνω στον Ήλιο τους που τους καλεί, με δύσκολο τρόπο, να αφήσουν πίσω τους ό,τι δεν τους εξυπηρετεί πια.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μετά από αρκετές δυσκολίες η συγκέντρωση πλανητών στο φιλικό σου Ταύρο συμβάλλει στο να δεις τη ζωή πιο θετικά, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις και να ασχοληθείς με τα παιδιά. Προσοχή στις πρώτες μέρες του μήνα, ειδικά για τους γεννημένους τέλη του α’ δεκαημέρου, μέσα του β’ δεκαημέρου, όπου σκληρά λόγια που θα ειπωθούν φέρνουν αναστάτωση και διαφωνίες. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 σχετίζεται με αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο χώρο της οικογένειας, οι οποίες όμως δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμη. Η Πανσέληνος στις 22/8 αναδεικνύει τη δυσκολία συγχρονισμού ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε φορτίζει συναισθηματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στην Παρθένο από την αρχή του μήνα, αλλά και του Ερμή από 11/8, υποδηλώνουν ότι οικογενειακές καταστάσεις απορροφούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου. Η επιθυμία σου να κάνεις διακοπές στρέφεται σε πολλές, μικρές, κοντινές αποδράσεις κάτι που σου ταιριάζει γιατί αλλάζεις παραστάσεις.  Για τους γεννημένους στο τέλος του γ’ δεκαήμερου, η επιστροφή του ανάδρομου Δία στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου επαναφέρει στο προσκήνιο ευκαιρίες για σπουδές, σχέσεις με εξωτερικό, ταξίδια και σου ζητά να αναλογιστείς τι από αυτά συνηγορεί στο να αναπτύξεις τις γνώσεις και του ορίζοντές σου και να εξελιχθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η παρουσία πλανητών στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, προϋποθέτει μια βελτίωση της καθημερινότητας και σε γεμίζει με όρεξη να συναντήσεις κόσμο και να κάνεις μικρές, κοντινές εξορμήσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν, ιδίως τις πρώτες μέρες του μήνα, όπου ο Ερμής από το 2ο σου οίκο σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις τόσο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, όσο και με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Για τους γεννημένους Καρκίνους στο γ’ δεκαήμερο οι επιδράσεις είναι έντονες. Από τη μια ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε κάνει πιο ρομαντικό, αυξάνει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την πνευματικότητα. Από την άλλη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε ωθεί να δρομολογήσεις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεσαι στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με τη παρουσία τριών πλανητών, Αφροδίτη, Άρη και από 11/8 Ερμή, στο ζώδιο της Παρθένου και στον 2ο οίκο σου, ένα μεγάλος μέρος της προσοχής σου στρέφεται στη διαχείριση των οικονομικών. Τις πρώτες μέρες του μήνα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει δύσκολες όψεις τόσο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, όσο και με τον Ουρανό στον Ταύρο. Προσοχή λοιπόν χρειάζεται στα λόγια που θα πεις, αλλά και υπομονή στα λόγια που θα ακούσεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του α’ δεκαήμερου του Λέοντα αλλά και στα μέσα του β’ δεκαήμερου επηρεάζονται περισσότερο από τους δύο αυτούς πλανήτες. Εσωτερικές συγκρούσεις, εμπόδια στην επίτευξη στόχων αλλά και εκρηκτικές αντιδράσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο μήνας ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της ομορφιάς και ο πλανήτης της δράσης λοιπόν συνεργάζονται προς όφελός σου, χαρίζοντας σου γοητεία, ομορφιά, μαχητικότητα και την απαραίτητη ενέργεια για να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Από τις 11/8 και ο Ερμής θα εισέλθει στην Παρθένο, σε θέση κυριαρχίας, καθαρίζοντας το μυαλό σου και δίνοντας σου την ευκαιρία για εποικοδομητική επικοινωνία. Προσοχή θέλει γύρω στις 10/8 και 25/8 όπου Αφροδίτη και Ερμής αντίστοιχα κάνουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και φέρνουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και ροπή προς ασαφείς και θολές καταστάσεις στα αισθηματικά.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η παρουσία πλανητών στο δωδέκατο σου οίκο, και συγκεκριμένα της Αφροδίτης και του Άρη από την αρχή του μήνα αλλά από 11/8 και του Ερμή, δηλώνει ότι είτε παρασκηνιακές καταστάσεις εξελίσσονται ερήμην σου, είτε ότι η δική σου δράση είναι μυστική. ¨όπως και να έχει Από τις 16/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, που είναι παράλληλα και ζώδιο κυριαρχίας της, αυξάνοντας την γοητεία σου, την ανάγκη σου για αρμονία και για ό,τι σε κάνει να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή.  Για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του Ζυγού η επιστροφή του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο αναθερμαίνει μια γνωριμία από τα παλιά και σου θυμίζει τη δημιουργική σου φύση αλλά και τη σημασία των παιδιών στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη από την αρχή του μήνα, αλλά και του Ερμή από τις 11/8 στην Παρθένο και στον ενδέκατο σου οίκο, τονίζουν την ανάγκη σου για ομαδική εργασία και συλλογική δραστηριότητα.  Οι πρώτες μέρες του μήνα με τις δύσκολες όψεις του Ερμή στο Λέοντα, με Κρόνο και Ουρανό, από Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, είναι επικίνδυνες για λεκτικές επιθέσεις που είτε θα κάνεις, είτε θα ακούσεις. Ιδίως οι γεννημένοι Σκορπιοί στο τέλος του α’ δεκαήμερου και στα μέσα του β’ δεκαήμερου είναι πιο επιρρεπείς λόγω του ότι ήδη από καιρό βιώνουν μέσα τους τις αντιδραστικές τάσεις του Ουρανού αλλά και την περιοριστική επίδραση του Κρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο μήνας ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στον δέκατο οίκο σου, ενώ από τις 11/8 προστίθεται και ο Ερμής. Οι διελεύσεις αυτές δηλώνουν ότι παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου είναι στραμμένο στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μέχρι τις 22/8 ο Ήλιος στο φιλικό σου Λέοντα προωθεί σχέσεις με το εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια. Για τους γεννημένους όμως στις αρχές του γ’ δεκαήμερου, η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε όψη τετραγώνου, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας στη δράση και σύγχυσης ιδίως σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη από την αρχή του μήνα άλλα από τις 11/8 και του Ερμή στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, συμβάλλει πολύ θετικά στο να βρεις χρόνο να ανασυγκροτηθείς και να περάσεις καλά. Ακόμη πιο πολύ ευνοούνται οι σπουδές, τα ταξίδια και κάθε τι που συνηγορεί στο να εξελιχτείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Τα οικονομικά δεν παύουν να σε απασχολούν μιας και η αίσθησή που έχεις είναι πως για κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, άλλη μια υποχρέωση κάνει την εμφάνισή της παράλληλα! Για τους γεννημένους στα μέσα του γ’ δεκαήμερου, η σύνοδος με τον μεταμορφωτικό και αναγεννητικό Πλούτωνα τελειώνει εσωτερικά – και εξωτερικά – καταστάσεις που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και πρέπει να τελειώσουν.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από την αρχή του μήνα η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη, αλλά στην πορεία και του Ερμή, στο ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στον όγδοο σου οίκο, στρέφει το ενδιαφέρον στη διαχείριση των οικονομικών και ιδίως εκείνων που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, όπως κληρονομιές, διατροφές, δάνεια. Υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης, όμως τις πρώτες μέρες του μήνα, όπου ο Ερμής από το Λέοντα συγκρούεται με Κρόνο και Ουρανό, από Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, η επικοινωνία εμποδίζεται και οδηγεί σε συγκρούσεις και αντιδράσεις. Για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο η επιστροφή του ανάδρομου Δία στο ζώδιό σας λειτουργεί ως μια εξαιρετική συγκυρία για την επανεξέταση ευκαιριών επέκτασης που δόθηκαν ήδη από τους προηγούμενους μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Με τρεις πλανήτες στο απέναντι από εσένα ζώδιο, την Παρθένο, ο μήνας αυτός εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου με τους άλλους και περισσότερο στη συντροφική σου σχέση, το γάμο αλλά και τις σημαντικές συνεργασίες. Ευκαιρίες βελτίωσης των σχέσεων αυτών, δυναμισμός και ουσιαστικοί διάλογοι είναι αποτέλεσμα της πλανητικής αυτής συγκυρίας και λειτουργούν προς όφελός σου. Προσοχή χρειάζεται στις γύρω στις 10/8 και 25/8 όπου Αφροδίτη και Ερμής αντίστοιχα κάνουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργούν μπερδέματα και θολές καταστάσεις σε αισθηματικά και επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8 αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22/8, βγάζουν στη επιφάνεια άγχος και ψυχοσωματικά ζητήματα.

Μηνιαίες Προβλέψεις  ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

(Για μεγαλύτερη κατανόηση, εκτός από το ζώδιό σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με Αφροδίτη και Άρη στο Λέοντα στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών, η αρχή του μήνα σε βρίσκει να θες να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Τα εμπόδια δε λείπουν ωστόσο, μιας και οι όψεις που σχηματίζει τις πρώτες μέρες ο Άρης τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό είναι ανασταλτικές αλλά και εκρηκτικές συνάμα! Κατά ανάλογο τρόπο δρα και η Αφροδίτη. Μην πτοείσαι, ο Ερμής στους Διδύμους,  ενισχύει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και σε συνδυασμό με το δυναμικό σου χαρακτήρα βρίσκεις λύσεις. Από τις 10/7 με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο καθώς και με το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια, με συζητήσεις και νέες ιδέες. Προσοχή στις 25/7 για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο γιατί οι διαφωνίες μπορεί να μετατραπούν σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συγκέντρωση πλανητών στα σταθερά ζώδια και μάλιστα σε δυσαρμονικές μεταξύ τους όψεις αναστατώνουν την καθημερινότητά σου. Εμπόδια στην εργασία με τον Κρόνο στον Υδροχόο από τη μια και ένταση στην οικογένεια λόγω Άρη στο Λέοντα από την άλλη σε φέρνουν στα όρια σου. Μην παραδίδεις τα όπλα και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Ο Ουρανός στον Ταύρο για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο τροφοδοτεί επαναστατικές διαθέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 γίνεται στον Καρκίνο και με την παρουσία και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 11/7, σε ενδιαφέρει η επικοινωνία και αποζητάς σύντομες μετακινήσεις.  Οι γεννημένοι στις αρχές του α’ δεκαήμερου, γύρω στις 24/7 νιώθουν συναισθηματικά ευάλωτοι λόγω της Πανσελήνου, που μεγεθύνει τα ζητήματα που τους απασχολούν ιδίως στον τομέα της οικογένειας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τονίζουν τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και ευνοούν μικρές αποδράσεις. Μέχρι τις 11/7 ο Ερμής παραμένει στους Διδύμους, σε ορθή πλέον φορά, προωθώντας συζητήσεις. Από εκεί και έπειτα θα βρίσκεται στο οίκο των οικονομικών σου, μαζί με τον Ήλιο και δεδομένου ότι και η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται στον ίδιο τομέα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη διαχείριση εσόδων και εξόδων. Για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαήμερου ο Κρόνος, αν και σε ανάδρομη πορεία, σταθεροποιεί καταστάσεις, με κάποια όμως εμπόδια λόγω των όψεων του με  Άρη και Ουρανό.  Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι στις αρχές του γ’ δεκαήμερου λόγω του Ποσειδώνα που δημιουργεί μπερδέματα και θολώνει την κρίση ιδίως στον επαγγελματικό χώρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τα γενέθλιά σου συνεχίζονται αλλά με Αφροδίτη και Άρη στο Λέοντα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά. Παράλληλα με τον Ερμή στους Διδύμους γίνονται παρασκηνιακές συζητήσεις που σε αφορούν και θα βγουν στο φως μετά τις 11/7 όπου ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, ο Δίας λειτουργεί πολύ ευεργετικά και δίνει τώρα μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά σε επίπεδο ευκαιριών και γενικότερης επέκτασης. Για τους γεννημένους ωστόσο στις αρχές του γ’ δεκαήμερου, οι επιρροές είναι αντιφατικές. Από τη μια ο Ποσειδώνας με ένα αρμονικό τρίγωνο ενισχύει ρομαντισμό, πνευματικότητα, φαντασία, από την άλλη ο Πλούτωνας σε αντίθεση τροφοδοτεί παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, κουράζει και αποδυναμώνει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου θα ήταν μια εξαιρετική συγκυρία αν δεν σχημάτιζαν δυσαρμονικές όψεις με Κρόνο και Ουρανό. Έτσι ενώ έχεις ανάγκη να χαρείς, να ερωτευτείς και να δραστηριοποιηθείς προς την επίτευξη των στόχων σου, εμπόδια και ανατροπές σε αποσυντονίζουν. Ιδίως οι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαήμερου βιώνουν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους όπου καριέρα και σχέσεις δεν μπορούν εύκολα να συνδυαστούν. Όσο προχωρά ο μήνας, οι δυσαρμονικές αυτές όψεις αποδυναμώνονται και ανακτάς την αυτοπεποίθηση και την όρεξή σου για ζωή. Παρασκηνιακές συζητήσεις λαμβάνουν χώρα μέχρι τις 28/7 αλλά και εσύ προτιμάς τις σκέψεις σου να τις κρατάς κρυφές για την ώρα. Προς το τέλος του μήνα καλλιεργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο  δωδέκατο οίκο σου υπάρχει παρασκηνιακή δράση αλλά και η τάση να κάνεις μυστικές γνωριμίες και συναντήσεις. Ο Ερμής στον οίκο των επαγγελματικών σχετίζεται με πληθώρα συζητήσεων αλλά και ιδεών στην εργασία σου. Προσοχή θέλει γύρω στις 6/7 λόγω του τετραγώνου του με τον Ποσειδώνα όπου μπορεί να φέρει μπερδέματα και εξαπατήσεις. Από τις 11/7 και μετά το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον φιλικό Καρκίνο και με τις θετικές όψεις που θα κάνει από εκεί με Δία στις 12/7 και Ποσειδώνα στις 24/7 ευνοείται ό,τι σχετίζεται με στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία. Για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο ο Ουρανός σας προετοιμάζει για αλλαγές που θα είναι ευεργετικές για τη ζωή σας. Όμως, η εύνοια αυτή θα είναι εμφανής αφότου ολοκληρωθούν οι συναντήσεις του με τον Κρόνο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με Αφροδίτη και Άρη μαζί στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα ό,τι αφορά στόχους, φιλίες και συλλογική δράση ευνοείται. Προσοχή όμως θέλει τις πρώτες μέρες του μήνα όπου ο Άρης δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις τόσο με τον Κρόνο όσο και τον Ουρανό. Αντίστοιχα, η Αφροδίτη συγκρούεται με τους πλανήτες αυτούς στις 7/7 και τις 8/7 και σε αναστατώνει. Ο Ερμής μέχρι τις 11/7 παραμένει στους Διδύμους, μια θέση ιδιαίτερα βοηθητική για σένα που αφορά σπουδές, ταξίδια και ό,τι άλλο σε κάνει να ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Με το πέρασμά του στον Καρκίνο πολλές συζητήσεις αφορούν τον εργασιακό σου τομέα και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου σχεδίων. Προσοχή θέλει στις 25/7 ιδίως για τους γεννημένους στις αρχές του γ’ δεκαήμερου όπου με λόγια που θα ειπωθούν, μπορεί να πληγωθούν ή να πληγώσουν αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η παρουσία του Άρη στο Λέοντα μετά από δυο χρόνια και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό στις αρχές του μήνα σημειοδοτεί μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ειδικά για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο. Η Αφροδίτη επίσης στο Λέοντα και στον οίκο των επαγγελματικών μπορεί να σχετίζεται με κάποια γνωριμία στο χώρο της εργασίας, που όμως για την ώρα θα συναντήσει κάποια εμπόδια.  Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, ζώδιο φιλικό για σένα, στις 11/7 και μάλιστα η θετική όψη που θα κάνει με το Δία στην αρχή της διεύλεσής του αυτής, ευνοεί τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Επίσης ευνοεί συζητήσεις γύρω από ταξίδια και σπουδές. Προσοχή θέλει η Πανσέληνος στις 24/7 γιατί αυξάνει τη συναισθηματική ένταση και μεγεθύνει τα ζητήματα που σε απασχολούν σε εργασία και οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο μήνας ξεκινά με Αφροδίτη και Άρη στο φιλικό σου Λέοντα και προωθούν ζητήματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και οτιδήποτε σχετίζεται με νέους ορίζοντες και νέες εμπειρίες. Προσοχή θέλουν οι πρώτες μέρες του μήνα γιατί ο Άρης από τη θέση του αυτή, δημιουργεί δύσκολες όψεις τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό φέρνοντας εμπόδια και εντάσεις. Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται απέναντί σου, ευνοεί τις συζητήσεις με  σύντροφο και συνεργάτες, εκτός από τις 6/7 όπου κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και σχετίζεται με μπερδέματα, ανακρίβειες και παρανοήσεις.  Με το πέρασμά του στον Καρκίνο αλλά και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό, ανοίγονται συζητήσεις για κοινά οικονομικά, κληρονομικά, δάνεια και νέους τρόπους διαχείρισης αυτών. Οι γεννημένοι στις αρχές του γ’ δεκαημέρου λόγω του Ποσειδώνα, νιώθουν εξασθένηση ψυχική και σωματική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μετά από δύο χρόνια ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα περνάει στον τομέα που αφορά τα κοινά με άλλους οικονομικά όπως κληρονομιές, δάνεια, διατροφές. Τις πρώτες μέρες του μήνα λόγω των δυσαρμονικών του όψεων με Κρόνο και Ουρανό φέρνει δυσκολίες και εμπόδια. Όμως και η παρουσία της Αφροδίτης εκεί, θα δημιουργήσει στην πορεία ένα πιο πρόσφορο έδαφος για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν. Μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι οι 1/7, 4/7, 7/7 και 8/7. Από τις 11/7 κι έπειτα το πέρασμα του Ερμή στο απέναντί σας ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί τις συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες, ενώ η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10/7 επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σημειοδοτεί μια νέα σχέση. Προσοχή χρειάζεται στα λόγια που θα ειπωθούν γύρω στις 25/7, ιδίως για τους γεννημένους το γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στο απέναντι ζώδιο του Λέοντα θα ήταν μια ιδανική συγκυρία για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αν δεν συνέβαινε παράλληλα με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου και του Ουρανό στον Ταύρο σε δύσκολη για εσένα θέση. Ημερομηνίες που χρειάζονται την προσοχή σου είναι οι 1/7, 4/7, 7/7 και 8/7. Μέχρι τις 11/7 ο Ερμής παραμένει στους φιλικούς για εσένα Διδύμους και ευνοεί την δημιουργικότητα, τις γνωριμίες, την ενασχόληση με τα παιδιά και σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους να διασκεδάσεις και να χαρείς. Η Πανσέληνος στις 24/7 αφορά τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου και φέρνει συναισθηματική αναστάτωση. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 28/7 ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο να ολοκληρώσει κάποια ευκαιρία που ξεκίνησε για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο Ήλιος μέχρι τις 22/7 και ο Ερμής από 11/7 έως 28/7 στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου ευνοούν την ενασχόλησή σου με ταξίδια, με εξωτερικό, με σπουδές και με οποιαδήποτε ανοίγει τους ορίζοντές σου. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες των Ιχθύων, ο Δίας μέχρι το τέλος περίπου του μήνα παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο αυτό και υπενθυμίζει ότι κάποια καινούργια ευκαιρία που έχει εμφανιστεί αναζητά την προσοχή τους. Η Αφροδίτη και ο Άρης συμπορεύονται στο Λέοντα και στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητάς και της υγείας σου. Λόγω των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζουν με Κρόνο και Ουρανό στις 1/7, 4/7, 7/7 και 8/7 αυξάνουν το στρες και την ψυχοσωματική αποτύπωση αυτού στον οργανισμό σου. Βοηθητική είναι για σένα η συνάντηση Ερμή και Ποσειδώνα στις 24/7 ώστε να βρεις την κατάλληλη λύση για να φροντίσεις τον εαυτό σου. 

 

 

 

Μηνιαίες Προβλέψεις ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 

(Για μεγαλύτερη κατανόηση, εκτός από το ζώδιό σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με τον  Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή καθώς και τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη που γίνεται στις 10/6  στο ζώδιο των Διδύμων ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων ζητάει την προσοχή σου. Εκκρεμότητες από το παρελθόν χρειάζονται επίλυση και σε καλούν να διαπραγματευτείς  με σύνεση και υπομονή. Μέχρι τις 11/6 ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο τομέα της οικογένειας φέροντας ένταση και συγκρούσεις που κορυφώνονται στις 5/6 λόγω της αντίθεσής του με τον Πλούτωνα. Παιχνίδια εξουσίας, βίαιες διαθέσεις και επίδειξη δύναμης δε θα σε οδηγήσουν πουθενά, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο. Από τις 12/6 και μετά η μετακίνηση του Άρη στο Λέοντα στον τομέα της δημιουργίας, των παιδιών, του φλερτ και των δραστηριοτήτων σε οδηγεί να αναζητήσεις τη χαρά και τη διασκέδαση που σου έλειψε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο τομέας των οικονομικών ενεργοποιείται από την παρουσία εκεί του Ήλιου, του ανάδρομου Ερμή αλλά και της Νέας Σελήνης – Έκλειψης. Κινήσεις, αγορές και διαπραγματεύσεις σε σχέση με οικονομικά πρέπει να γίνουν με σύνεση και προσοχή. Στις 11/5 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και φορτίζει τον τομέα της οικογένειας με ένταση και συγκρούσεις. Παράλληλα στις 15/6 σχηματίζεται για δεύτερη φορά  τη χρονιά αυτή, το τετράγωνο Κρόνου από τον Υδροχόο με Ουρανό από τον Ταύρο, επηρεάζοντας τους γεννημένους αρχές Μαΐου. Αφορμές στον επαγγελματικό κυρίως  τομέα σε ωθούν να αλλάξεις νοοτροπία αναπάντεχα και με σκληρό τρόπο. Προσωρινά χάνεις το αίσθημα της ασφάλειας, όμως η νέα συνθήκη που αργά και σταθερά εγκαθίσταται στη ζωή σου, όσο ανατρεπτική κι αν φαίνεται αρχικά, τόσο θα σε δικαιώσει στην πορεία.

 ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δεν έχει απαραίτητα τη φήμη που του προσδίδεται! Μπορεί να μην έχεις την ίδια καθαρότητα σκέψης ή οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες να μην είναι στα καλύτερά τους, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα από το παρελθόν που είχες σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 2/6 μετακινείται στον τομέα των οικονομικών σου και λειτουργεί προς όφελός σου. Από τα μέσα του μήνα ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, συνηγορεί στο να βελτιώσεις τις επαφές σου, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις. Για τους γεννημένους γύρω στις 9, 10, 11 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη – Έκλειψη ταράζει τα νερά και δημιουργεί  αβεβαιότητα. Ενώ οι γεννημένοι 13, 14, 15 Ιουνίου συνεχίζουν να επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα που φέρνει σύγχυση και εξασθένηση.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο Άρης ολοκληρώνει στις 11/6 την πορεία του στο ζώδιό σου από όπου σε γέμισε με ενέργεια και όρεξη για δράση και περνά στο Λέοντα στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 2/6 χαρίζει γοητεία και ομορφιά, αυξάνει τις κατακτήσεις σου και τη ροπή προς τις απολαύσεις. Η Νέα Σελήνη –  Έκλειψη στις 10/6 γίνεται στο δωδέκατο οίκο σου και φέρνει εσωστρέφεια και περισυλλογή. Στις 21/6 ο ρομαντισμός επικρατεί, όμως γύρω στις 23/6 χρειάζεται προσοχή λόγω της αντίθεσής της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω σε αφορά άμεσα, επηρεάζοντας τη διάθεσή σου και μεγεθύνοντας καταστάσεις. Οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Πλούτωνα που τους ωθεί σε εσωτερικές αλλαγές, με πιο δύσκολες ημερομηνίες τις 5/6 και 23/6.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένας δυναμικός μήνας ξεκινά για σένα αφού μετά από δύο χρόνια ο Άρης επισκέπεται και πάλι το ζώδιό σου, γεμίζοντας σε ενέργεια και όρεξη για δράση! Παράλληλα η παρουσία πλανητών στους φιλικούς Διδύμους στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις φιλίες τη συλλογική εργασία και την επίτευξη στόχων. Στα μέσα του μήνα κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου συσσωρευμένη πίεση και αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις με το σύντροφο. Απαιτείται προσαρμογή σε νέες συνθήκες, χωρίς πείσμα και αντιστάσεις, αλλιώς απρόσμενες εξελίξεις θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 23/6 δυσκολεύει την επικοινωνία στον επαγγελματικό τομέα, όπου ασυνεννοησία, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Στον ίδιο τομέα η Νέα Σελήνη – Έκλειψη δημιουργεί επιπλοκές και εμπόδια. Όμως για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου και τέλη γ’ δεκαημέρου, Ουρανός και Πλούτωνας αντίστοιχα οικοδομούν νέες συνθήκες εξέλιξης και προόδου. Ο Άρης στο μυστικό δωδέκατο οίκο από τις 11/6 οδηγεί σε παρασκηνιακή δράση. Για τους γεννημένους Παρθένους γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση, εξασθενεί και φέρνει μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης στον τομέα των επαγγελματικών συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις, ωστόσο η παρουσία και της Αφροδίτης εκεί από 2/6 δίνει ευκαιρίες για εξομάλυνση. Στις 11/6 ο Άρης περνάει στο Λέοντα και προωθεί στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία μέχρι το τέλος του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής σε προτρέπει να αναθεωρήσεις ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και επαφών με το εξωτερικό, κάτι που ενισχύεται από την Νέα Σελήνη – Έκλειψη στις 10/6. Για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου ο Κρόνος από τον Υδροχόο συνηγορεί σε σταθεροποίηση σχέσεων, καταστάσεων και δημιουργικών σχεδίων, όμως το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο στερεί αρκετά από την εύνοια αυτή. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο δοκιμάζονται ακόμη από το τετράγωνο του Πλούτωνα, με πιο δύσκολες ημερομηνίες τις 5/6 και 23/6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέχρι τις 11/6 ο Άρης τον Καρκίνο συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελός σου ενώ η Αφροδίτη από τις 2/6 επίσης στο ζώδιο αυτό διευκολύνει τις ζητήματα σπουδών, ταξιδιών καθώς και επαφές με εξωτερικό. Όμως στις 11/6 ο Άρης μετακινείται στο Λέοντα από όπου επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή φέρνοντας εντάσεις, προστριβές με συναδέλφους και κούραση. Για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο επιβαρύνει την ψυχολογία, δημιουργεί συγκρούσεις με το σύντροφο και εμπόδια στην οικογενειακή ζωή. Δεν είναι εποχή για αποφάσεις, μιας και αντίρροπες δυνάμεις συγκρούονται μέσα σου. Για τους γεννημένους το γ’ δεκαήμερο ο Ποσειδώνας φέρνει έμπνευση, φαντασία και πίστη ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα του γάμου επηρεάζει συντροφικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία και παρανοήσεις, όμως μπορεί και να δοθεί η ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος ζητήματα που εκκρεμούσαν από το παρελθόν και να επιλυθούν. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη επίσης στον τομέα του γάμου οδηγεί σε αποκαλύψεις και φορτίζει τη σχέση με το σύντροφο. Η μετακίνηση ωστόσο του Άρη στο φιλικό σου Λέοντα από τις 11/6 σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και με ότι σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει την κρίση και δημιουργεί σύγχυση ιδίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 ευνοεί το γάμο, τις συντροφικές σχέσεις αλλά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Η μετακίνηση του Άρη στον τομέα των οικονομικών φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα κληρονομιάς, κοινών οικονομικών με άλλα άτομα, εφορίας, δανείων κ.α. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους αυξάνει το άγχος σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και παρεμποδίζει την επικοινωνία με συναδέλφους. Για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για φλερτ, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά, όμως λόγω του τετραγώνου του με τον Κρόνο στον Υδροχόο  θέλει προσοχή και σύνεση.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και στον τομέα του γάμου, των συντροφικών σχέσεων και των συνεργασιών φέρνει εντάσεις και προστριβές, όμως παράλληλα ενισχύει το πάθος και την ενέργεια που απαιτείται για την επίλυσή τους. Με τον ανάδρομο Ερμή στους διδύμους κάποια γνωριμία που είχε γίνει στο παρελθόν μπορεί τώρα να κάνει την επανεμφάνισή της και να σε ξεσηκώσει. Για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο τόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σου όσο και ο Ουρανός στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ τους επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν μέσα σου δυο αντίθετες καταστάσεις. Από την μια νιώθεις ανασφάλεια να κάνεις αλλαγές και από την άλλη νιώθεις πως θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για παρορμητικές αποφάσεις, περίμενε πρώτα να κατασταλάξει μέσα σου τι πραγματικά επιθυμείς και μετά να δράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της οικογένειας δημιουργεί ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 να λειτουργεί επιβαρυντικά στον ίδιο τομέα.  Διέξοδο διαφυγής σου δίνει η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα Καρκίνο από τις 2/6 όπου θα βρίσκεται στον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών και σε καλεί να αναζητήσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις χαρά. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σου από τον προηγούμενο μήνα, επηρεάζει τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες των Ιχθύων και ανοίγει το δρόμο για μια ευκαιρία που περίμενες καιρό. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο βιώνουν την παρουσία του Ποσειδώνα. Σύγχυση και θολωμένη κρίση συμπορεύονται με φαντασία και έμπνευση. Πίστη και πνευματικότητα θα σε οδηγήσουν σωστά ακόμη και με κλειστά μάτια.

 

 

 

 

Μηνιαίες προβλέψεις ΜΑΙΟΣ 2021 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές του μήνα καθώς και η Νέα Σελήνη στις 11/5 δίνουν έμφαση στα οικονομικά σου προωθώντας νέες ιδέες για κάλυψη εξόδων και αποταμίευση, ενώ με την είσοδό τους στους Διδύμους ευνοείται η επικοινωνία και οι μετακινήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίες επιλύονται με διάλογο και ειλικρίνεια. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο δοκιμάζονται από τη διεύλεση του Πλούτωνα μόνο και μόνο για να βγουν πιο δυνατοί όταν θα έχει ολοκληρωθεί. Η Πανσέληνος στις 28/5 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, που είναι συγχρόνως και σεληνιακή έκλειψη, σε ωθεί να ασχοληθείς με σπουδές και ταξίδια ή να επιλύσεις κάποια εμπόδια που προέκυψαν σε σχέση με αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο μήνας ξεκινάει με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύοντας τη γοητεία και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ενώ περνώντας στους Διδύμους στην πορεία του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά δίνοντας ευκαιρίες για βελτίωση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 ωθεί σε νέα ξεκινήματα, χρειάζεται όμως προσοχή ιδίως για τους γεννημένους στην αρχή του β’ δεκαήμερου λόγω της παρουσίας του απρόβλεπτου Ουρανού. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα οικονομικών σου και δημιουργεί ανασφάλεια. Ο σταθερός πρακτικός εαυτός σου δίνει τη λύση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρχικά ο Ερμής στις 4/5, η Αφροδίτη στις  9/5 και τέλος ο Ήλιος στις 20/5 εισέρχονται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας τον πρώτο μήνα των γενεθλίων σου με τη γοητεία και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στα καλύτερά τους! Οι θετικές όψεις που θα κάνουν Ερμής και Αφροδίτη με Κρόνο, στις 12/5 και 20/5 αντίστοιχα, αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για σταθεροποίηση σχέσεων και υλοποίηση σχεδίων και ιδεών. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και  επανέρχονται στη ζωή σου υποθέσεις που θεωρούσες τετελεσμένες. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μεγεθύνει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο Άρης και πάλι στο ζώδιό σου μετά από περίπου δύο χρόνια σε φορτίζει με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι για επιτύχεις τους στόχους σου και να δραστηριοποιηθείς. Ωστόσο, σε κάνει πιο επιρρεπή σε προστριβές και εντάσεις, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου όπου έχεις απεναντί σου τον ελεγκτικό και απαιτητικό Πλούτωνα που σε πιέζει να μεταμορφωθείς σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Για τους Καρκίνους των πρώτων ημερών, η είσοδος του ευεργετικού Δία στους Ιχθύες δίνει μια πρώτη γεύση για τα καλά που έπονται την επόμενη χρονιά, με τύχη και ευκαιρίες για άνοδο και επέκταση. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα της υγείας – εργασίας σου και σε φορτίζει με κυκλοθυμικότητα και άγχος. Κάνε όμως αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλα να κάνεις, να φροντίζεις  τους άλλους, φρόντισε για αλλαγή τον εαυτό σου κι όλα θα πάνε καλά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μετακίνηση Ερμή και Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα δώσει έμφαση σε στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία. Η θέση όμως Κρόνου και Ουρανού δυσκολεύει τη ζωή των γεννημένων στις αρχές του β’ δεκαημέρου του Λέοντα με αυξημένες υποχρεώσεις, απρόβλεπτες εξελίξεις και αρκετό άγχος. Βοήθεια από τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τον φιλικό περίγυρο στις 12/5 και τις 20/5 θα σου φανεί χρήσιμη και καλοδεχούμενη! Η Νέα Σελήνη στις 11/5 αφορά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, θέλουν όμως μια παραπάνω προσοχή και έναν καλό προγραμματισμό. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 δίνει προτεραιότητα στα παιδιά, αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο μήνας ξεκινάει ευνοϊκά με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου. Με την είσοδο των πλανητών αυτών στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καριέρα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 12/5 βοηθάει στην επίτευξη στόχων και ενισχύει τη δράση. Προσοχή θέλει η Πανσέληνος – ‘Εκλειψη στις 28/5 γιατί μεγεθύνει καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με τη διέλευση του Ερμή από τις 4/5 και της Αφροδίτης από τις 9/5 στους φιλικούς σου Διδύμους, καθώς και με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζουν με τον Κρόνο στις 12/5 και στις 20/5 αντίστοιχα, ο Μάιος είναι ένας ευνοϊκός -ως επί το πλείστον- μήνας για σένα. Αγκάθι αποτελεί η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, που φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι Ζυγοί στις αρχές του β’ δεκαήμερου έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουν δημιουργικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με κοινά οικονομικά, κληρονομιές, δάνεια κ.α. όπου μπορεί να προκύψει κάτι νέο, ενώ η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σπουδών, ταξιδιών και μετακινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα σου παρέχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα, ιδίως αν αυτά αφορούν ταξίδια, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό. Τις πρώτες μέρες του μήνα ασχολείσαι με τη σχέση, το γάμο και τις συνεργασίες σου και επιδιώκεις καλή επικοινωνία και αρμονική συμβίωση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, επίσης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, προμηνύει μια νέα προοπτική, η παρουσία όμως του Ουρανού εκεί για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου δημιουργεί ενίοτε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 σε κάνει να θέλεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απεναντί σου από τις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα βελτιώνει το κλίμα στις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σου. Επιδιώκεις καλύτερη επικοινωνία κι έχεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές, ιδίως στις 12/5 και στις 20/5. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με νέα ξεκινήματα στην εργασία σου, αλλά μπορεί και να φέρει μια νέα προσέγγιση σε κάποιο θέμα υγείας που σε απασχολεί. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που γίνεται στις 28/5, σε αφορά άμεσα και μεγεθύνει τις απαιτήσεις που έχεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί κάποια σύγχυση και μπερδέματα στο οικογενειακό περιβάλλον στους γεννημένους στην αρχή του γ’ δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αρχή του μήνα με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον φιλικό προς εσένα γήινο Ταύρο σε βρίσκει δημιουργικό, ερωτικό αλλά και με διάθεση να ασχοληθείς με τα παιδιά και με δραστηριότητες που σε χαροποιούν. Ο Άρης απέναντί σου στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργεί εντάσεις σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες, ωστόσο σε εξοπλίζει και με το απαραίτητο πάθος για την επίλυσή τους. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 καθώς και η παρουσία του Ουρανού σε οδηγούν σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα με πρωτοτυπία και ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος – ‘Εκλειψη στις 28/5 εστιάζει στον άξονα της υγείας γι’ αυτό είναι χρήσιμο να ελέγχεις το στρες και τις αρνητικές σου σκέψεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σίγουρα η μετακίνηση Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκή προς εσένα αφού σε ωθεί να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις, να χαρείς και να ασχοληθείς με τα παιδιά. Ιδανικές ημερομηνίες είναι η 12/5 και η 20/5 για σταθεροποίηση καταστάσεων, σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων. Για τους Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα, μιας και η παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού γεμίζει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις και αυξημένη ένταση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού δίνοντας μια νέα προοπτική. Η Πανσέληνος – Έκλειψη γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 28/5 και εντείνει την ενασχόλησή σου με τους στόχους σου, τη συλλογική δραστηριότητα, τα παιδιά και καθετί που σε κάνει να νιώθεις ότι δημιουργείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο Άρης στον φιλικό σε σένα Καρκίνο, μετά από περίπου δύο χρόνια στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών συνηγορεί στο να περάσεις όμορφες στιγμές, να φλερτάρεις και να βρεις θετικές διεξόδους στην ενέργειά σου, ιδίως με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 12/5. Από την άλλη, Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο να βελτιώσεις το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με τις μετακινήσεις και την επικοινωνία και κάτι νέο μπορεί να παρουσιαστεί στους τομείς αυτούς. Η Πανσέληνος – Έκλειψη γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μεγεθύνει πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον.