Εκτός από το γενέθλιο ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Δώσε προτεραιότητα σε σχέσεις & συνεργσίες

Από το προηγούμενο μήνα είσαι σε διαρκή κίνηση, συζητήσεις και επαφές. Ο Άρης στους Διδύμους στον τομέα αυτό σε τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία. Ωστόσο, οι Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 σου θυμίζουν ότι και οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν θέση στη ζωή σου! Πιο συγκεκριμένα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη απέναντί σου είναι μια ευνοϊκή περίοδος τόσο για τη συντροφική σου σχέση όσο και για επαφές με συνεργάτες και σημαντικούς άλλους γενικότερα. Δώσε προσοχή στις 9/10 γιατί η Πανσέληνος ταράζει λίγο την ηρεμία σου. Προς τον τέλος του μήνα η Έκλειψη ενεργοποιεί οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με κοινά οικονομικά, κληρονομικά, εφορίες κ.α. και δεν συγχωρεί αναβολές και εκκρεμότητες. Στις 20/9 και 27/9 ελεγκτικές και χειριστικές συμπεριφορές σε προβληματίζουν. Όμως δεν είναι αρκετές για να χαλάσουν τη ροή της ζωής σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάνε τις κατάλληλες επαφές

Η σημασία του Άρη για σένα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα ζώδια μιας και είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σου. Έτσι από τη νέα του θέση στους Διδύμους σου στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Διοχέτευσε τη διεκδικητικότητα σου στην επικοινωνία. Στόχευσε σε αυτά που θες να πετύχεις και κάνε τις κατάλληλες επαφές. Με τον ανάδρομο Ερμή θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα με σύντροφο και συνεργάτες. Ίσως θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και τώρα ήρθε η στιγμή να τακτοποιηθούν. Οι μετακινήσεις πολλές τόσο για αυτή την περίοδο όσο και για τους επόμενους μήνες. Οι συνθήκες προσφέρονται για να εκπαιδευτείς σε κάτι καινούργιο αλλά και στο να εκπαιδεύσεις εσύ άλλους. Η Πανσέληνος στις 10/9 σου δημιουργεί ένα εσωτερικό, απροσδιόριστο άγχος. Η σωματική άσκηση θα σε βοηθήσει να το αποβάλλεις δημιουργικά.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων 

Η ανάγκη σου να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις είναι μεγάλη. Έχεις όνειρα, ιδέες και στόχους. Όμως η οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις σε οδηγεί σε αναζητήσεις νέων πηγών εσόδων. Είναι καλύτερη περίοδος για να συνεχίσεις ότι έχεις ήδη ξεκινήσει τον προηγούμενο καιρό και θέλεις να σταθεροποιήσεις παρά να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το πρώτο δεκαήμερο είναι σίγουρα το πιο δύσκολο. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου όμως είναι εδώ για να σου θυμίσουν τον πολεμιστή που κρύβεις μέσα σου! Έτσι, από τις 12/8 κι έπειτα, η Αφροδίτη από το φιλικό Λέοντα δίνει ευκαιρίες χαράς αλλά και γνωριμιών! Προσοχή γύρω στις 27 – 28/8, όπου εγωιστικές διαθέσεις και απρόβλεπτες συμπεριφορές φέρνουν εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 12/8 σε σκουντάει στον ώμο! Σε καλεί να παρακάμψεις τον εγωισμό σου και να συναναστραφείς φίλους και αισθηματικές σχέσεις με άλλη διάθεση.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Στροφή στις αξίες σου 

Νέοι στόχοι έχουν δρομολογηθεί στη ζωή σου. Αισθάνεσαι τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να εκπληρώσεις τις επιδιώξεις σου. Όμως συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα όπου οι μηχανές σου δούλευαν σε υψηλά επίπεδα, τώρα αναζητάς μεγαλύτερη σταθερότητα. Εδραιώνεις τις αξίες σου και αναζητάς οικονομικές πηγές που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή. Η Πανσέληνος στις 13/7 τονίζει και την διάσταση καριέρας οικογένειας και σε φορτίζει συναισθηματικά. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε λείπουν, όμως η ικανοποίηση ότι ανταπεξέρχεσαι καλά είναι μεγάλη! Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες, οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές είναι αυτό το μήνα σύμμαχοί σου. Μια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια εκδρομής είναι ένα πιθανό σενάριο. Προσοχή τις τελευταίες μέρες του μήνα σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Μην πεις λόγια που ξέρεις ότι θα μετανιώσεις. Στη ζωή δεν έχει σημασία μόνο να κερδίζεις!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κατακτάς στόχους με ευκολία

Για αρκετό καιρό ήσουν σε μια φάση εσωτερικότητας και ανασυγκρότησης δυνάμεων. Η ενδοσκόπηση και η περισυλλογή σου έδωσαν νέα όπλα για να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Αυτό το μήνα ο πολεμιστής που κρύβεις μέσα σου επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και σου θυμίζει ποια είσαι! Αλλά αυτή τη φορά νιώθεις πως η δύναμή σου πηγάζει από κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Παράλληλα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έχεις τις κατάλληλες επικοινωνιακές δεξιότητες να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Η Πανσέληνος στις 14/6 ωστόσο, επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Μια παροδική ασυνεννοησία και αβεβαιότητα είναι στο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι αρκετές για να ανακόψουν την πορεία σου. Μια μεταμορφωτική περίοδο περνούν οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Είτε συνοδεύεται από εξωτερικά γεγονότα είτε όχι, η ουσία είναι πως θα αποδομήσει ό,τι είναι περιττό.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2022 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ανακτάς δυνάμεις και προχωράς μπροστά

Η Σεληνιακή Έκλειψη  – Πανσέληνος στα μέσα του μήνα επηρεάζει και εσένα στα πλαίσια της γενικότερης επιρροής της σε συλλογικό επίπεδο. Σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη ανασφάλεια ιδίως σε θέματα οικονομικά. Ωστόσο, η μετακίνηση του επεκτατικού και τυχερού Δία στο ζώδιο σου μετά από 12 ολόκληρα χρόνια δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επέκταση και άνοδο και σου υπενθυμίζει να εστιάζεις στα θετικά της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που οφείλεις να αναδείξεις τον εαυτό σου. Νιώθεις και είσαι γοητευτική και μαγνητίζεις τους άλλους.

Προς το τέλος του μήνα τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι γεμάτα. Αξιοποίησε τα δημιουργικά και όχι με εντάσεις και συγκρούσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει μια κάποια ασυνεννοησία και αναβολές σε μετακινήσεις και επικοινωνίες. Οι καταστάσεις απαιτούν υπομονή και όχι συναισθηματικές εξάρσεις. Μην βιάζεσαι και μην απογοητεύεσαι!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Η επαφή με το βαθύτερο σου εαυτό αποδίδει καρπούς

Παρότι είσαι άνθρωπος της δράσης και της πρωτοβουλίας τον τελευταίο καιρό το σύμπαν σου έχει ανοίξει ένα δρόμο εσωτερικότητας και περισυλλογής. Αν δεν έχεις ήδη νιώσει τα οφέλη αυτής της διαδικασίας είναι σίγουρο πως θα τα νιώσεις τώρα. Θα καταλάβεις ότι η δύναμη και η επίτευξη των στόχων σου ενισχύονται ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζονται με τη διαίσθησή και την επαφή με τα συναισθήματά σου. Νιώθεις πρωτόγνωρα δυνατή και αυτό δεν πηγάζει μόνο από τις πράξεις σου, αλλά από μια εσωτερική φλόγα κατανόησης και ισχύος. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι πιο τονισμένες το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή θέλει ωστόσο γύρω στις 10/4 γιατί μπορεί να πεις σκληρές κουβέντες και να μετανιώσεις. Μια μυστική αισθηματική σχέση μπορεί να σε παρασύρει και να αποπροσανατολιστείς ευχάριστα! Προσοχή σε οικονομικά ξεκινήματα. Η έκλειψη δίνει  μεν ευκαιρίες, αλλά απαιτεί και οργανωμένες κινήσεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Επωφελήσου από φίλους και συλλογική εργασία

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτιμάς να ενεργείς στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Όμως αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από το φιλικό σου κύκλο. Κάθε μορφής συλλογική δραστηριότητα σε ενεργοποιεί και συνειδητοποιείς ότι και η ομαδική εργασία μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα. Αν νιώσεις ότι έχεις ερωτικά συναισθήματα προς ένα φιλικό σου άτομο, μην τρομάξεις! Πολλές ουσιαστικές σχέσεις έχουν ξεκινήσει από δυνατές φιλίες. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου είναι εδώ για να σου τονίσουν ότι η ηγετική σου φύση λειτουργεί καλύτερα όταν έχεις σύνδεση με τους ανθρώπους που καλείσαι να οργανώσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας σου, σωματικής και ψυχικής. Σου υπενθυμίζει τα ανθρώπινα όρια σου. Χτυπάει το καμπανάκι της υπερκόπωσης και σου τονίζει ότι πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Όλα για την καριέρα!

Η περίοδος άνθησης για την καριέρα σου έχει ήδη ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα. Η εύνοια συνεχίζεται, ωστόσο προστίθεται περισσότερη κούραση και υποχρεώσεις. Νιώθεις φιλόδοξη και θέτεις επαγγελματικούς στόχους. Γύρω στις 9 του μήνα μπορείς να περιμένεις μια καλή εξέλιξη για την οποία έχεις δουλέψει αρκετά! Παράλληλα διανύεις μια περίοδο που είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου. Γίνεσαι πιο συμπονετική, νιώθεις καλοσύνη και την ανάγκη να βοηθήσεις τους άλλους. Κάθε πρακτική που σε βοηθάει να συγκεντρώνεσαι και να ανασυγκροτείσαι ευνοείται. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η περισυλλογή είναι τα νέα σου ‘όπλα’ σε αυτή τη φάση ζωής. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά συνεχίζει να σε κρατά σε εγρήγορση! Μπορεί ο χώρος της εργασίας να κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα, αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα ένα φλερτ να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα σχέση!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)  Φέρε τις καταστάσεις στα μέτρα σου

Με την έναρξη της νέας χρονιάς νιώθεις την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα. Θέλεις να θέσεις στόχους και ξέρεις ότι έχεις τις ικανότητες για να τους πετύχεις. Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος σου στρέφεται στην καριέρα και στην επαγγελματική σου πορεία γενικότερα. Νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα στην αρχή του μήνα σε παροτρύνουν να συνεχίσεις δυναμικά. Μπορεί ακόμη να μην έχει εκδηλωθεί πλήρως, αλλά στην δουλειά σου υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα θα φανεί αν αξίζει να ενδώσεις. Παρεξηγήσεις με φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτήν την περίοδο. Ανέλαβε το δικό σου μερίδιο ευθύνης και μην ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι αντιμέτωπη με τα δικά σου λάθη. Είναι όμως λυτρωτικό! Η Πανσέληνος στις 18/1 στοχεύει στο δίπολο καριέρα – οικογένεια. Νιώθεις το βάρος των υποχρεώσεων και αναστατώνεσαι.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο περιοδικό Beaute Magazine.gr