Μηνιαίες Προβλέψεις ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 

(Για μεγαλύτερη κατανόηση, εκτός από το ζώδιό σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με τον  Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή καθώς και τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη που γίνεται στις 10/6  στο ζώδιο των Διδύμων ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων ζητάει την προσοχή σου. Εκκρεμότητες από το παρελθόν χρειάζονται επίλυση και σε καλούν να διαπραγματευτείς  με σύνεση και υπομονή. Μέχρι τις 11/6 ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο τομέα της οικογένειας φέροντας ένταση και συγκρούσεις που κορυφώνονται στις 5/6 λόγω της αντίθεσής του με τον Πλούτωνα. Παιχνίδια εξουσίας, βίαιες διαθέσεις και επίδειξη δύναμης δε θα σε οδηγήσουν πουθενά, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο. Από τις 12/6 και μετά η μετακίνηση του Άρη στο Λέοντα στον τομέα της δημιουργίας, των παιδιών, του φλερτ και των δραστηριοτήτων σε οδηγεί να αναζητήσεις τη χαρά και τη διασκέδαση που σου έλειψε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο τομέας των οικονομικών ενεργοποιείται από την παρουσία εκεί του Ήλιου, του ανάδρομου Ερμή αλλά και της Νέας Σελήνης – Έκλειψης. Κινήσεις, αγορές και διαπραγματεύσεις σε σχέση με οικονομικά πρέπει να γίνουν με σύνεση και προσοχή. Στις 11/5 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και φορτίζει τον τομέα της οικογένειας με ένταση και συγκρούσεις. Παράλληλα στις 15/6 σχηματίζεται για δεύτερη φορά  τη χρονιά αυτή, το τετράγωνο Κρόνου από τον Υδροχόο με Ουρανό από τον Ταύρο, επηρεάζοντας τους γεννημένους αρχές Μαΐου. Αφορμές στον επαγγελματικό κυρίως  τομέα σε ωθούν να αλλάξεις νοοτροπία αναπάντεχα και με σκληρό τρόπο. Προσωρινά χάνεις το αίσθημα της ασφάλειας, όμως η νέα συνθήκη που αργά και σταθερά εγκαθίσταται στη ζωή σου, όσο ανατρεπτική κι αν φαίνεται αρχικά, τόσο θα σε δικαιώσει στην πορεία.

 ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δεν έχει απαραίτητα τη φήμη που του προσδίδεται! Μπορεί να μην έχεις την ίδια καθαρότητα σκέψης ή οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες να μην είναι στα καλύτερά τους, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα από το παρελθόν που είχες σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 2/6 μετακινείται στον τομέα των οικονομικών σου και λειτουργεί προς όφελός σου. Από τα μέσα του μήνα ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, συνηγορεί στο να βελτιώσεις τις επαφές σου, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις. Για τους γεννημένους γύρω στις 9, 10, 11 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη – Έκλειψη ταράζει τα νερά και δημιουργεί  αβεβαιότητα. Ενώ οι γεννημένοι 13, 14, 15 Ιουνίου συνεχίζουν να επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα που φέρνει σύγχυση και εξασθένηση.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο Άρης ολοκληρώνει στις 11/6 την πορεία του στο ζώδιό σου από όπου σε γέμισε με ενέργεια και όρεξη για δράση και περνά στο Λέοντα στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 2/6 χαρίζει γοητεία και ομορφιά, αυξάνει τις κατακτήσεις σου και τη ροπή προς τις απολαύσεις. Η Νέα Σελήνη –  Έκλειψη στις 10/6 γίνεται στο δωδέκατο οίκο σου και φέρνει εσωστρέφεια και περισυλλογή. Στις 21/6 ο ρομαντισμός επικρατεί, όμως γύρω στις 23/6 χρειάζεται προσοχή λόγω της αντίθεσής της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω σε αφορά άμεσα, επηρεάζοντας τη διάθεσή σου και μεγεθύνοντας καταστάσεις. Οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Πλούτωνα που τους ωθεί σε εσωτερικές αλλαγές, με πιο δύσκολες ημερομηνίες τις 5/6 και 23/6.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένας δυναμικός μήνας ξεκινά για σένα αφού μετά από δύο χρόνια ο Άρης επισκέπεται και πάλι το ζώδιό σου, γεμίζοντας σε ενέργεια και όρεξη για δράση! Παράλληλα η παρουσία πλανητών στους φιλικούς Διδύμους στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις φιλίες τη συλλογική εργασία και την επίτευξη στόχων. Στα μέσα του μήνα κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου συσσωρευμένη πίεση και αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις με το σύντροφο. Απαιτείται προσαρμογή σε νέες συνθήκες, χωρίς πείσμα και αντιστάσεις, αλλιώς απρόσμενες εξελίξεις θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 23/6 δυσκολεύει την επικοινωνία στον επαγγελματικό τομέα, όπου ασυνεννοησία, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Στον ίδιο τομέα η Νέα Σελήνη – Έκλειψη δημιουργεί επιπλοκές και εμπόδια. Όμως για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου και τέλη γ’ δεκαημέρου, Ουρανός και Πλούτωνας αντίστοιχα οικοδομούν νέες συνθήκες εξέλιξης και προόδου. Ο Άρης στο μυστικό δωδέκατο οίκο από τις 11/6 οδηγεί σε παρασκηνιακή δράση. Για τους γεννημένους Παρθένους γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση, εξασθενεί και φέρνει μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης στον τομέα των επαγγελματικών συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις, ωστόσο η παρουσία και της Αφροδίτης εκεί από 2/6 δίνει ευκαιρίες για εξομάλυνση. Στις 11/6 ο Άρης περνάει στο Λέοντα και προωθεί στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία μέχρι το τέλος του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής σε προτρέπει να αναθεωρήσεις ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και επαφών με το εξωτερικό, κάτι που ενισχύεται από την Νέα Σελήνη – Έκλειψη στις 10/6. Για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου ο Κρόνος από τον Υδροχόο συνηγορεί σε σταθεροποίηση σχέσεων, καταστάσεων και δημιουργικών σχεδίων, όμως το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο στερεί αρκετά από την εύνοια αυτή. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο δοκιμάζονται ακόμη από το τετράγωνο του Πλούτωνα, με πιο δύσκολες ημερομηνίες τις 5/6 και 23/6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέχρι τις 11/6 ο Άρης τον Καρκίνο συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελός σου ενώ η Αφροδίτη από τις 2/6 επίσης στο ζώδιο αυτό διευκολύνει τις ζητήματα σπουδών, ταξιδιών καθώς και επαφές με εξωτερικό. Όμως στις 11/6 ο Άρης μετακινείται στο Λέοντα από όπου επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή φέρνοντας εντάσεις, προστριβές με συναδέλφους και κούραση. Για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο επιβαρύνει την ψυχολογία, δημιουργεί συγκρούσεις με το σύντροφο και εμπόδια στην οικογενειακή ζωή. Δεν είναι εποχή για αποφάσεις, μιας και αντίρροπες δυνάμεις συγκρούονται μέσα σου. Για τους γεννημένους το γ’ δεκαήμερο ο Ποσειδώνας φέρνει έμπνευση, φαντασία και πίστη ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα του γάμου επηρεάζει συντροφικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία και παρανοήσεις, όμως μπορεί και να δοθεί η ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος ζητήματα που εκκρεμούσαν από το παρελθόν και να επιλυθούν. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη επίσης στον τομέα του γάμου οδηγεί σε αποκαλύψεις και φορτίζει τη σχέση με το σύντροφο. Η μετακίνηση ωστόσο του Άρη στο φιλικό σου Λέοντα από τις 11/6 σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και με ότι σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό. Για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει την κρίση και δημιουργεί σύγχυση ιδίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 ευνοεί το γάμο, τις συντροφικές σχέσεις αλλά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Η μετακίνηση του Άρη στον τομέα των οικονομικών φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα κληρονομιάς, κοινών οικονομικών με άλλα άτομα, εφορίας, δανείων κ.α. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους αυξάνει το άγχος σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και παρεμποδίζει την επικοινωνία με συναδέλφους. Για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για φλερτ, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά, όμως λόγω του τετραγώνου του με τον Κρόνο στον Υδροχόο  θέλει προσοχή και σύνεση.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και στον τομέα του γάμου, των συντροφικών σχέσεων και των συνεργασιών φέρνει εντάσεις και προστριβές, όμως παράλληλα ενισχύει το πάθος και την ενέργεια που απαιτείται για την επίλυσή τους. Με τον ανάδρομο Ερμή στους διδύμους κάποια γνωριμία που είχε γίνει στο παρελθόν μπορεί τώρα να κάνει την επανεμφάνισή της και να σε ξεσηκώσει. Για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο τόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σου όσο και ο Ουρανός στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ τους επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν μέσα σου δυο αντίθετες καταστάσεις. Από την μια νιώθεις ανασφάλεια να κάνεις αλλαγές και από την άλλη νιώθεις πως θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για παρορμητικές αποφάσεις, περίμενε πρώτα να κατασταλάξει μέσα σου τι πραγματικά επιθυμείς και μετά να δράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της οικογένειας δημιουργεί ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 να λειτουργεί επιβαρυντικά στον ίδιο τομέα.  Διέξοδο διαφυγής σου δίνει η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα Καρκίνο από τις 2/6 όπου θα βρίσκεται στον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών και σε καλεί να αναζητήσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις χαρά. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σου από τον προηγούμενο μήνα, επηρεάζει τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες των Ιχθύων και ανοίγει το δρόμο για μια ευκαιρία που περίμενες καιρό. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο βιώνουν την παρουσία του Ποσειδώνα. Σύγχυση και θολωμένη κρίση συμπορεύονται με φαντασία και έμπνευση. Πίστη και πνευματικότητα θα σε οδηγήσουν σωστά ακόμη και με κλειστά μάτια.

 

 

 

 

Μηνιαίες προβλέψεις ΜΑΙΟΣ 2021 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές του μήνα καθώς και η Νέα Σελήνη στις 11/5 δίνουν έμφαση στα οικονομικά σου προωθώντας νέες ιδέες για κάλυψη εξόδων και αποταμίευση, ενώ με την είσοδό τους στους Διδύμους ευνοείται η επικοινωνία και οι μετακινήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίες επιλύονται με διάλογο και ειλικρίνεια. Οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο δοκιμάζονται από τη διεύλεση του Πλούτωνα μόνο και μόνο για να βγουν πιο δυνατοί όταν θα έχει ολοκληρωθεί. Η Πανσέληνος στις 28/5 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, που είναι συγχρόνως και σεληνιακή έκλειψη, σε ωθεί να ασχοληθείς με σπουδές και ταξίδια ή να επιλύσεις κάποια εμπόδια που προέκυψαν σε σχέση με αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο μήνας ξεκινάει με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύοντας τη γοητεία και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ενώ περνώντας στους Διδύμους στην πορεία του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά δίνοντας ευκαιρίες για βελτίωση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 ωθεί σε νέα ξεκινήματα, χρειάζεται όμως προσοχή ιδίως για τους γεννημένους στην αρχή του β’ δεκαήμερου λόγω της παρουσίας του απρόβλεπτου Ουρανού. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα οικονομικών σου και δημιουργεί ανασφάλεια. Ο σταθερός πρακτικός εαυτός σου δίνει τη λύση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρχικά ο Ερμής στις 4/5, η Αφροδίτη στις  9/5 και τέλος ο Ήλιος στις 20/5 εισέρχονται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας τον πρώτο μήνα των γενεθλίων σου με τη γοητεία και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στα καλύτερά τους! Οι θετικές όψεις που θα κάνουν Ερμής και Αφροδίτη με Κρόνο, στις 12/5 και 20/5 αντίστοιχα, αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για σταθεροποίηση σχέσεων και υλοποίηση σχεδίων και ιδεών. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και  επανέρχονται στη ζωή σου υποθέσεις που θεωρούσες τετελεσμένες. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μεγεθύνει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο Άρης και πάλι στο ζώδιό σου μετά από περίπου δύο χρόνια σε φορτίζει με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι για επιτύχεις τους στόχους σου και να δραστηριοποιηθείς. Ωστόσο, σε κάνει πιο επιρρεπή σε προστριβές και εντάσεις, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου όπου έχεις απεναντί σου τον ελεγκτικό και απαιτητικό Πλούτωνα που σε πιέζει να μεταμορφωθείς σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Για τους Καρκίνους των πρώτων ημερών, η είσοδος του ευεργετικού Δία στους Ιχθύες δίνει μια πρώτη γεύση για τα καλά που έπονται την επόμενη χρονιά, με τύχη και ευκαιρίες για άνοδο και επέκταση. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 γίνεται στον άξονα της υγείας – εργασίας σου και σε φορτίζει με κυκλοθυμικότητα και άγχος. Κάνε όμως αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλα να κάνεις, να φροντίζεις  τους άλλους, φρόντισε για αλλαγή τον εαυτό σου κι όλα θα πάνε καλά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μετακίνηση Ερμή και Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα δώσει έμφαση σε στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία. Η θέση όμως Κρόνου και Ουρανού δυσκολεύει τη ζωή των γεννημένων στις αρχές του β’ δεκαημέρου του Λέοντα με αυξημένες υποχρεώσεις, απρόβλεπτες εξελίξεις και αρκετό άγχος. Βοήθεια από τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τον φιλικό περίγυρο στις 12/5 και τις 20/5 θα σου φανεί χρήσιμη και καλοδεχούμενη! Η Νέα Σελήνη στις 11/5 αφορά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, θέλουν όμως μια παραπάνω προσοχή και έναν καλό προγραμματισμό. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 δίνει προτεραιότητα στα παιδιά, αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο μήνας ξεκινάει ευνοϊκά με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου. Με την είσοδο των πλανητών αυτών στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καριέρα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 12/5 βοηθάει στην επίτευξη στόχων και ενισχύει τη δράση. Προσοχή θέλει η Πανσέληνος – ‘Εκλειψη στις 28/5 γιατί μεγεθύνει καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με τη διέλευση του Ερμή από τις 4/5 και της Αφροδίτης από τις 9/5 στους φιλικούς σου Διδύμους, καθώς και με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζουν με τον Κρόνο στις 12/5 και στις 20/5 αντίστοιχα, ο Μάιος είναι ένας ευνοϊκός -ως επί το πλείστον- μήνας για σένα. Αγκάθι αποτελεί η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, που φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι Ζυγοί στις αρχές του β’ δεκαήμερου έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουν δημιουργικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με κοινά οικονομικά, κληρονομιές, δάνεια κ.α. όπου μπορεί να προκύψει κάτι νέο, ενώ η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σπουδών, ταξιδιών και μετακινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα σου παρέχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα, ιδίως αν αυτά αφορούν ταξίδια, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό. Τις πρώτες μέρες του μήνα ασχολείσαι με τη σχέση, το γάμο και τις συνεργασίες σου και επιδιώκεις καλή επικοινωνία και αρμονική συμβίωση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, επίσης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, προμηνύει μια νέα προοπτική, η παρουσία όμως του Ουρανού εκεί για τους γεννημένους στις αρχές του β’ δεκαημέρου δημιουργεί ενίοτε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στις 28/5 σε κάνει να θέλεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απεναντί σου από τις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα βελτιώνει το κλίμα στις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σου. Επιδιώκεις καλύτερη επικοινωνία κι έχεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές, ιδίως στις 12/5 και στις 20/5. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με νέα ξεκινήματα στην εργασία σου, αλλά μπορεί και να φέρει μια νέα προσέγγιση σε κάποιο θέμα υγείας που σε απασχολεί. Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που γίνεται στις 28/5, σε αφορά άμεσα και μεγεθύνει τις απαιτήσεις που έχεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί κάποια σύγχυση και μπερδέματα στο οικογενειακό περιβάλλον στους γεννημένους στην αρχή του γ’ δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αρχή του μήνα με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον φιλικό προς εσένα γήινο Ταύρο σε βρίσκει δημιουργικό, ερωτικό αλλά και με διάθεση να ασχοληθείς με τα παιδιά και με δραστηριότητες που σε χαροποιούν. Ο Άρης απέναντί σου στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργεί εντάσεις σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες, ωστόσο σε εξοπλίζει και με το απαραίτητο πάθος για την επίλυσή τους. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 καθώς και η παρουσία του Ουρανού σε οδηγούν σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα με πρωτοτυπία και ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος – ‘Εκλειψη στις 28/5 εστιάζει στον άξονα της υγείας γι’ αυτό είναι χρήσιμο να ελέγχεις το στρες και τις αρνητικές σου σκέψεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σίγουρα η μετακίνηση Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκή προς εσένα αφού σε ωθεί να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις, να χαρείς και να ασχοληθείς με τα παιδιά. Ιδανικές ημερομηνίες είναι η 12/5 και η 20/5 για σταθεροποίηση καταστάσεων, σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων. Για τους Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα, μιας και η παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού γεμίζει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις και αυξημένη ένταση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού δίνοντας μια νέα προοπτική. Η Πανσέληνος – Έκλειψη γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 28/5 και εντείνει την ενασχόλησή σου με τους στόχους σου, τη συλλογική δραστηριότητα, τα παιδιά και καθετί που σε κάνει να νιώθεις ότι δημιουργείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο Άρης στον φιλικό σε σένα Καρκίνο, μετά από περίπου δύο χρόνια στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών συνηγορεί στο να περάσεις όμορφες στιγμές, να φλερτάρεις και να βρεις θετικές διεξόδους στην ενέργειά σου, ιδίως με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 12/5. Από την άλλη, Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο να βελτιώσεις το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σχετίζεται με τις μετακινήσεις και την επικοινωνία και κάτι νέο μπορεί να παρουσιαστεί στους τομείς αυτούς. Η Πανσέληνος – Έκλειψη γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μεγεθύνει πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον.