2022

Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022

«Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς!» όπως λέει και η σοφή κινέζικη ευχή. Τα τελευταία δύο χρόνια η ανθρωπότητα έχει δοκιμαστεί όσο λίγες φορές στην ιστορία της. Μέσα σε αυτή τη συλλογική δοκιμασία καθένας ζει την προσωπική του ιστορία. Εξελίσσεται, μαθαίνει, δοκιμάζεται, πέφτει και ξανασηκώνεται. Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σου δώσει αφορμές να πέσεις αλλά και ευκαιρίες να σηκωθείς. Συναντήσεις πλανητών, εκλείψεις και ανάδρομες πορείες θα σε πιέσουν και θα προβληματιστείς. Όμως στο τέλος θα σταθείς στα πόδια σου ξανά, πιο δυνατή και με μεγαλύτερη πίστη. Πίστη τόσο στον εαυτό και τις δυνάμεις σου, όσο και στο πλάνο που έχει προσχεδιάσει η ψυχή σου για σένα. Στις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022 η σοφία της Ανατολής σε παροτρύνει: ‘Επτά φορές να  πέφτεις, να σηκώνεσαι οκτώ’. Το μυστικό είναι να ενεργείς με καλή πρόθεση. Απέβαλλε τις τοξικές σκέψεις. Οραματίσου πως πραγματικά θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και νιώσε το βίωμα αυτό σα να έχει ήδη συμβεί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μετά την ενδοσκόπηση, ευκαιρίες ανάπτυξης

Αρχικά, η φετινή χρονιά σου δίνει το εισιτήριο για μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου. Ο Δίας από τη νέα του θέση στους Ιχθύες σε φέρνει σε επαφή με την πνευματικότητα σου. Σε κάνει πιο διαισθητική και ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη και εσωτερικότητα. Παλεύεις τους κρυφούς σου δαίμονες και βγαίνεις νικήτρια! Έχοντας βρει τον εαυτό σου, από την νέα του θέση το Μάιο στο ζώδιό σου, ο ευεργέτης αυτός πλανήτης, παρέχει τα εργαλεία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Προσπάθησε όμως να είσαι συγκροτημένη, να μην υπερβάλλεις και να διαχειρίζεσαι την αισιοδοξία σου με μέτρο! Οι εκλείψεις της χρονιάς, άνοιξη και φθινόπωρο, αφορούν τα οικονομικά σου. Πρόσεχε σε συναλλαγές, οικονομικά ανοίγματα αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Το 2022 είναι μια χρονιά με πολλές δραστηριότητες, μετακινήσεις και επικοινωνίες, ιδίως από το καλοκαίρι και μετά.

Μην ξεχνάς: Είσαι από τους ευνοημένους για τη χρονιά που έρχεται! Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επούλωση πληγών και τύχη σε περιμένουν. Αξιοποίησε τα δώρα του σύμπαντος, δείξε εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και χάραξε δυναμικά την πορεία σου.

 

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο beautemagazine.gr